24-08-2005, 11:12 AM
A ko je doticni gospodin ?!
Poznato mi to O'benon nesto..
|
КК ЦЗ 2005/06
|
|
24-08-2005, 11:12 AM
A ko je doticni gospodin ?!
24-08-2005, 11:34 AM
http://www.kk-crvenazvezda.net/2005/inde...m=&ucat=1&
Malo vise o doticnom gospodinu. Da li smo napokon dobili normalnog beka? Nekoga ko zna da sutne, prodre ispod kosa, asistira, a nije rupa u odbrani? Samo ce vreme pokazati.
..baklje gore, pesma cigana...
24-08-2005, 11:57 AM
24/08/2005 | Izvor: B92
Leri O'Benon u Zvezdi Zvezda NCAA lige i košarkaš Luivil Kardinalsa Leri O Benon novi je košarkaš Crvene zvezde. 23-godišnji O Benon predvodio je ekipu Luivila do F4 NCAA lige. Leri O Benon (nosi broj 34 na ledjima) je u završnoj godini studija bio najbolji košarkaš čuvenog univerziteta koji sa klupe predvodi Rik Pitino, ex trener Kentakija i NBA ekipe Boston Seltiks. U završnoj godini 192 santimetra visoki O Benon prosečno je ubacivao 19 poena po utakmici, ali je najbolje partije pružao kada je za ekipu Luivila to bilo najpotrebnije – u finišu sezone. Protiv Šarlota je postigao 33 poena (pobeda 94:82), da bi 2 dana kasnije u utakmici koja je Luivilu donela titiulu u svojoj konferenciji u Čikagu protiv De Pola zabeležio 25 poena uz perfektan šut: 5-5 za tri poena, 7-7 sa linije slobodnih bacanja. O Benon je prošao kompletan koledž program legendarnog Rika Pitina. Sve ekipe koje je sa klupe vodio ovaj trener u NCAA igraju brzu košarku i presing po celom terenu, što O Benona čini i odličnim odbrambenim igračem koji je odlično fizički pripremljen. U narednoj sezoni O Benon bi trebalo da bude glavno napadačko oružje crveno-belih.
24-08-2005, 01:28 PM
Ljudi pa mi nismo ni svjesni kakvog smo igraca dobili.Ovaj O'benon je bio clan najbolje petorke americke koledz lige iz koje se direktno ide u NBA,na nekim utakmicama koji su bile prelomne za njegov tim davao je po 30 i kusur poena uz sut za tri poena 5-5,6-6...Ovaj ce da bude igracina.Boze hvalati sto si u nase redove doveo KONACNO jednog vrhunskog trenera koji ce da vrati trofeje u nase vitrine.Nema sta patlidzan ce od ove sezone u vecite u kosarku prolayit kao i u fudbal znaci: :jebanje ,aonda ponovo ce se pionirom oriti ona stara
vuda grmi okolo.... ampion
24-08-2005, 02:39 PM
24-08-2005, 05:00 PM
evo upravo vidjeh na sportsku centralu da smo doveli nekog igraca iz partizana,ali nema imena.Da ne zna neko o kome je rijec? :zbunjen
24-08-2005, 05:10 PM
Pa ako nisi ti cuo za nekog igraca zar to odmah znaci da nije dobar,ko je cuo za stepa ko je cuo za hausa pa su napravili dar mar u partizanu.Taj Sakota je vrhunski strucnjak i idalje uci od nasih najboljih selektora za razliku od nekog Zmage,ko je video jos da se dovodi neki klimaktericni slovenac da poboljsa stanje nase kosarke,pa mi smo bre broj 1 u kosarci,druga stvar je NBA gde se uzimaju koje kakva sredstva za doping.
A i da ne rade dobru stvar sa tim pojacanjima jel vi imate mozda bolje resenje!?Zato lepo sacekajmo pa ako ne valjaju oteracemo ih
24-08-2005, 05:32 PM
Evo info koje sam ja dobio o O'Benonu iz Luivila :
Quote: dobar je on bio. mnogo dobar. najbolji je bio kad je trebalo prosle godine. fenomenalan i solidan atleta koji zna da igra kosarku, ali je malo prenizak za dvicu, a ne moze igrati plejaNaravno ovo o visini uzeti s rezervom, to je po NBA kriterijumu...
24-08-2005, 06:45 PM
Quote:evo upravo vidjeh na sportsku centralu da smo doveli nekog igraca iz partizana,ali nema imena.Da ne zna neko o kome je rijec? :zbunjenMa nije nikakav igrač partizana.To je Nenad Mišanović iz Hemofarma koga su novinari već preselili u partizan
ari,Tokio,.....
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|