Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК ЦЗ - Сезона 2007/08
Хмхммф... Погреши човек... злзлзззллл....
Rukovodioci RK Crvena Zvezda nastavili su tamo gde je fudbalski klub stao.

Iako su mediji poslednjih dana najavljivali skoro izvestan dolazak Mirka Milaševića u Partizan, ovaj bek će kasrijeru nastaviti u Zvezdi!

Milašević igra na, za crveno-bele, kritičnoj poziciji levog beka, te je ovim pojačanjem trener Roganović kompletirao sastav za tekuću sezonu.

"Zadovoljan sam što sam došao u Zvezdu jer sam poslednjih meseci imao dosta problema oko statusa. Zahvalan sam na ukazanom poverenju i obećavam da ću ga opravdati", izjavio je na predstavljanju Milašević.

sportskevesti.net
Šampion tesno do nove pobede, sledi Šamberi

Šampion Srbije, Crvena Zvezda, teško je došla do pobede u meču 4. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su slavili sa 24:23 (14:9) u duelu sa Proleterom iz Zrenjanina, i nastavili pobednički niz.

Iako su rukometaši Zvezde u potpunosti izmoreni igranjem u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu, za sada ipak uspevaju da osvajaju bodove makar u našoj ligi.

Ponovo se istakao golman Perišić koji je ubeležio čak 20 odbrana, dok je najefikasniji bio Nenad Maksić sa 6 postignutih golova.

Crvena zvezda: Perišić (20 odbrana), Verkić (4 odbrane), Vuković 3, Pejović, Šćepanović 1, Maksić 6, Grbić, Radanović 4, Pavlov 4, Leković 1, Simić 4, Savić 1, Kurbalija, Milošević.

Само нек' се нижу.
05.11.2006. - Црвена звезда - Висла, 19.00, Бањица!
[Image: pobednik.jpg]
Где могу да нађем распоред домаћег првенства(Лаки у тебе гледам)_ Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)