Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svetsko Prvenstvo
Quote:@lucky_star
Za koga će Jamajčani navijati na ovom Svetskom prvenstvu? Big Grin

За Тринидађане... Big Grin

"Kako raste navijačka i sportska temperatura oko Svetskog prvenstva u fudbalu, u javnost prodiru i nove inicijative u vezi sa ovim takmičenjem.
Jedna od njih je i predlog iz Holandije: da se svetska prvenstva ubuduće organizuju svake druge, umesto svake četvrte godine, kao do sada..." :

http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2006/0..._yrs.shtml
[Image: pobednik.jpg]
"Nemačku i poljsku policiju, uoči SP, zabrinjava sukob koji bi mogao da nastane na nemačko-poljskoj granici, gde će se u isto vreme naći nemački homoseksualci i poljski navijači. Big Grin U isto vreme, 8. i 9. juna, na varšavski Marš ravnopravnosti za prava poljskih homoseksualaca i lezbejki, a u suprotnom pravcu desetine hiljada poljskih navijača krenuće na Mundijal.
:batine
Uzavreloj atmosferi doprinosi i to što su, na ogorčenje mnogih u Poljskoj, nemački homoseksualci, pozivajući preko svojih časopisa na masovni odlazak u Varšavu, upotrebili likove Loleka i Boleka, dvojice dečaka iz popularnih poljskih crtanih filmova."

Koja ludnica! :lol:
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Quote:"Kako raste navijačka i sportska temperatura oko Svetskog prvenstva u fudbalu, u javnost prodiru i nove inicijative u vezi sa ovim takmičenjem.
Jedna od njih je i predlog iz Holandije: da se svetska prvenstva ubuduće organizuju svake druge, umesto svake četvrte godine, kao do sada..." :

Ovo nikako ne bih voleo da se desi... Svetsko Prvenstvo bas ima toliku draz i toliku vaznost jer se igra u 4 godine.
Uhapšen srpski navijaè sa pištoljem!
Dan pred poèetak Svetskog prvenstva u fudbalu, nemaèka policija uhapsila je jednog srpskog navijaèa koji krenuo na Mundijal zbog posedovanja oružja.

Kako prenose holandski mediji, radi se o 23-godišnjem Srbinu koji je noænim vozom krenuo iz Bolonje u Minhen, odakle je trebalo da nastavi za Lajpcig, gde reprezentacija SCG u nedelju igra svoj prvi meè sa Holandijom.

Holandski mediji prenose da je neimenovani mladiæ uhapšen tokom rutinske kontrole voza na nemaèkoj granici i da je tom prilikom kod njega pronadjen revolver marke Magnum 357!

U vesti se još navodi da je mladiæ imao kupljenu ulaznicu na svoje ime za nedeljnu utakmicu plavih.

Izvor: Mondo
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Upravo mi je clan familije(moje familije,ne UB Big Grin ) pokazao kartu viska za tribinu iza gola,to mi naravno nista ne znaci jer i da je bilo pre mesec dana ja visu ne bih dobio-to je sigurno,mozda i bi...
Nego,on frajer ide u lozu zapadne tribine-dok ja ne znam da li cu moci da pratim Zvezdu kao i svake godine po Srbiji zbog finansijske sit.

Jedna od stvari koja me je koliko toliko oraspolizila je da ipak 6 godina posle slobe nece biti svirana ''hej sloveni i ostali'' sto mi je dizalo pritisak kad god sam pomislio da je ovo najjaci mondijal do sada(navijacki i sportski).

Toliko o tome kako se zeza engleska...(evropska)omladina a kako srpska(mada ne zalim se puno al mi je krivo).

Necu vise da razmisljam o tome-zelim srecu Srbima nadam se novoj eksploziji Zige,Vidica,Baste-nadam se da necemo puno gledati Savu majmuna,naravno zal za Rambom i-
svi na EXIT i GUCU kad za Mondijal para nema(ako i za to bude) :zbunjen

SRBIJA!!!
Quote:Upravo mi je clan familije(moje familije,ne UB Big Grin ) pokazao kartu viska za tribinu iza gola,to mi naravno nista ne znaci jer i da je bilo pre mesec dana ja visu ne bih dobio-to je sigurno,mozda i bi...
Nego,on frajer ide u lozu zapadne tribine-dok ja ne znam da li cu moci da pratim Zvezdu kao i svake godine po Srbiji zbog finansijske sit.

Jedna od stvari koja me je koliko toliko oraspolizila je da ipak 6 godina posle slobe nece biti svirana ''hej sloveni i ostali'' sto mi je dizalo pritisak kad god sam pomislio da je ovo najjaci mondijal do sada(navijacki i sportski).

Toliko o tome kako se zeza engleska...(evropska)omladina a kako srpska(mada ne zalim se puno al mi je krivo).

Necu vise da razmisljam o tome-zelim srecu Srbima nadam se novoj eksploziji Zige,Vidica,Baste-nadam se da necemo puno gledati Savu majmuna,naravno zal za Rambom i-
svi na EXIT i GUCU kad za Mondijal para nema(ako i za to bude) :zbunjen

SRBIJA!!!
Pa svirace se Hej Sloveni, po poslednji put :lol: , jer smo jos uvek FS SCG na SP.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)