Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Samo vi pljujte po Bajevicu, a da nije imao ni prave pripreme sa ekipom... Neverovatno je da neki ne mogu da se suzdrze ni do proleca, nego vec poceli svima sve po spisku.
Setite se sta je grobarima Reber rekao - da nije bilo mene, ne bi bili ni drugi :finger .

Poprilicno sam siguran da je npr. taj Zenga trener, mi bi bili 2. ili 3. u najboljem slucaju.

PS Necu da zapocinjem diskusiju, ali jednostavno moram da primetim da mi se nekako cini da je pljuvanje po upravi (a delimicno i treneru) mnogo otvorenije nego sto je to bio slucaj sa njihovim predhodnicima (a pod time se ukljucuju i licne uvrede i pljuvanja na sve zive, po svim mogucim osnovama). Nije na meni da tumacim - ko zna zasto je to tako...
Niti moram biti iz Beograda, niti sam iz Beograda, da bi znao da se Bajevicu treba dati vremena, kao i Pixiju, s tim sto se, nazalost, ni jedan ni drugi ne razvijaju onako kako bi trebalo.
Primjer Pixi:
Lekovicu ne treba vreme, nije on za Zvezde. Pixi ga je zaposlijo, znaci da se on razvija u pogresom smjeru. Sad i ovo sa Sandzalijama...Je*bo mater, sta su oni razmisljali kad su sproveli ovu akciju :batine Vjerovatno nista...
O Bajevicu drugom prilikom, mozda posle kvalifikacija za LS 07/08, ako bude jos nas...
By the way Milose, ja jos uvijek cekam pravi ( i bolji od ovoga kojega imamo) plan od doticnih osoba sa ovoga foruma, koji po Pixiju i Co. pljuju s brda i s dola, ali nikako da ga docekam Big Grin

Posto sam debilcina iz inostranstva, daleko od kluba, a samim tim nemam pravo da komentarisem, sta se desava u klubu, takodjer mi je zapalo za oci, kako se ima malo strpljenja ima sa ovim novima "balvanima" u upravi, a koliko smo trpili diktatora. Znaci, Milose, nisi jedini :finger Hmmm, da mi je samo znati razlog... ;pljuga Mislim, mogu si zamisliti razlog, ali bolje da ga ne izgovaram! namigivanje

Pozdrav.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)