Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Edit : Mislio sam na Simin post!
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:mnogo ste bezobrazni zato sto objavljujete samo deo tog teksta koje su objavili Novosti.

Zasto zaljubljenici prosle uprave niste ovo objavili????

.
Prijatelju prvo procitaj sta sam pre clanka napisao a i posle njega pa pricaj o ljubavi prema staroj upravi,inace iskreno mrzelo me je da kopiram i drugi tekst svinje Leka jer mi je ovaj ipak mnogo zanimljiviji a i odvratniji.....Opet kazem da se nadam da ce nova uprava skupiti muda da u javnost izadje sa svim racunima i sa svim lopovlucima one stare i da konacno saznamo na cemu smo sada....
@Kiki
Piksi je rekao da cena karte uopste nije bitna kada je Zvezda u pitanju.... :boks
2:0, лагана победа, Аилтон опет постигао гол. Пуровић се вратио из мртвих.

Две недеље паузе

Lock!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Prosla je pauza.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
Grk Epamindonas Kutramanos neće svoju karijeru nastaviti u redovima Crvene Zvezde.

Fudbaler Etnikosa koji je proteklih dana bio na probi na Marakani, nije zadovoljio ukuse trenera Dušana Bajevića, i vratiće se u Grčku.

Ipak, generalni sekretar kluba Nebojša Leković, najavio je dolazak novih igrača. Blizu dogovora sa šampion su dva kvalitetna inostrana fudbalera, i jedan iz domaćeg šampionata, ali Leković u ovom trenutku nije želeo da priča o imenima.

Kako je najavljeno, imena pojačanja biće obelodanjena veoma brzo, kada će biti reči i o pojačanjima koja će pristići u letnjem prelaznom roku.

Na Marakani najavljuju totalnu ofanzivu od juna, i dolazak nekoliko zvučnih pojačanja.
Све сами наследници роналдиња......
Jel ta totalna ofanziva opet treba da znaci neka rasprodaja.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)