Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
74 кг хахахахаха
[Image: 35c0qqq.gif]
..baklje gore, pesma cigana...
Dovodjenjem Ailtona nastavlja se menjanje stila igra,tako da mozemo zaboraviti na balone koji su smanjeni i dok je igrao Zigic a kamoli sada.Ocekujem da se igra u nekoj formaciji 4-1-3-2, a to bi meni izgledalo ovako:
Randjelovic,Trisovic,Bisevac,Gaj,Basta,zadnji vezni Kastilja,a ispred njega u liniji levo Perovic u sredini Milijas(Milovanovic) i desno Georgijev a u napadu Ailton i Djokic(Purovic).
Odbrana je ovako veoma jaka i tu nema brige,Milijas bi lepo iz sredine mogao da daje lopte Ailtonu i Djokicu,a njegovu kilavost bi nadomestio Kastilja koji bi mu pokrivao ledja,levo bi bio Perovic koji je po meni odlican u ofanzivi i svako skupljanje protivnika u sredinu bi mogao da iskoristi,za nase prvenstvo i UEFA kup je idealan.
Ukoliko ne racunamo Zigica na kojem se nasa igra zasnivala u zadnje 4 godine,i koji je definitivno morao otici,mislim da smo mnogo jaci nego prosle godine.
Sta ie sa Adamovicem?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Pise ti gore da je doveden iz BSK Borca.
Pod brojem 12 je.
Te price da u evro takmicenjima mogu da igraju samo 3 igraca koji poticu iz zemalja van eu nikako ne stoji jer su samo npr za Milan protiv nas igrali Dida , Cafu , Simic , Kaka , Serzinjo

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)