Threads: 0
Ja sam odavno pisao o tim silnim prodatim igracima i parama koje su dosle u klub medjutim tada sam bio neshvacen od vecine.Eto sada opet imam drugacije vidjenje od vecine.Kukate za Zigicem,a svi ste molili da ostane samo kvalifikacije,i tako je i bilo.Kukate za Jankovicem a ni sami ne znate kad je zadnji put odigrao,doveden je igrac koji mnogo kvalitetniji od njega(Georgijev).Bisevac odlazi tek u decembru,a za njega se mogu dobiti jako lepe pare,da je odlican igrac stoji,ali za nase prvenstvo ce Tutoric biti dovoljan,a mozda i dodje jos neko novi.Tako da ove poteze uprave smatram pametnim i pozdravljam ih za razliku od odlazaka Stojkovica i Lukovica
Meni se licno nimalo ne svidjaju polovni igraci tipa Georgiev,Gaj,Suzuki.Da su nesto valjali ne bi dolazili u Zvezdu za male pare.Pitanje je samo ko njih dovodi i zasto.OK za nase podneblje i nisu toliko losi...ali za Evropu :zbunjen :zbunjen :zbunjen
Quote:Meni se licno nimalo ne svidjaju polovni igraci tipa Georgiev,Gaj,Suzuki.Da su nesto valjali ne bi dolazili u Zvezdu za male pare.Pitanje je samo ko njih dovodi i zasto.OK za nase podneblje i nisu toliko losi...ali za Evropu
E svasta. Za nase sadasnje mogucnosti su oni odlicna pojacanja. Mozda oni i jesu polovni, ali bolji su nego bilo sta iz domace lige.
Nevalja ako dodju, nevalja ako odu, nevalja ako ostanu. E jebiga
Threads: 2
Threads: 10
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 9
znaci i ovdje smo gotovi
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?