Threads: 2
Kakve veze ima gde se nalazis, svasta. Moguce je da koristis Operu, a sa njom, iz nekih razloga tehnicke prirode, ima problema. Ako koristis Operu, jedina pomoc je da predjes na Mozilu ili IE.
Ja nisam brat, a i nemam nameru to da postanem.
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 0
Quote:Kakve veze ima gde se nalazis, svasta. Moguce je da koristis Operu, a sa njom, iz nekih razloga tehnicke prirode, ima problema. Ako koristis Operu, jedina pomoc je da predjes na Mozilu ili IE.
Ja nisam brat, a i nemam nameru to da postanem.
Znam da sam lupio da mozda nemoze zato sto sam napolju, ali jednostavno ne znam sta bi moglo drugo da bude!Ne koristim Operu i sve uradim kako treba ali sajt NECE da mi se otvori...valjda mi je takva sudbina
Threads: 4
Tuzno je kada se "zvanicne" vijesti moraju citati na nekom drugom sajtu i kad se pozitivne kritike ne prihvataju... :o U svakom slucaju, srecno.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Threads: 0
ima ralzloga za to. Sto se tice pozitivne kritike uvijek je dobro dosla. Samo o dizajnu se ne moramo prepirati jer je takav kakav je a mnogo tema i mnog vremena je ispitivano kako i sta je najbolje. Zbog toga si dobio odgovore kakve si dobio. Bez uvrede...
know why the birds sing
Threads: 22
Meni je vec Vasil objasnio da postoji neki problem sa Operom pa sada na zvanicni sajt idem preko IP,ali da li postoji sansa da se ukloni taj problem i da se normalno ide preko Opere?!
Evo, dva puta hocu da odgovorim, oba puta brisem po "pola sata pisanja" jer, znajuci nas mentalitet, uvrijedio bih nekoga.
Sve u svemu, sve najbolje. ;pivo
Threads: 9
Može li neko da kaže nešto o projektu "Red Star Caffe Network"? Vidim da je izašla vest na centrali, pa rekoh Vasil bi morao nešto da zna o tome...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]