17-02-2008, 02:39 AM
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)
|
Република Српска
|
|
03-07-2008, 10:11 PM
![]() Osnovana reprezentacija Republike Srpske Nedelja, 29. jun 2008. 22:18 Fudbalski savez Republike Srpske oformio je nacionalnu selekciju, koju će sa klupe voditi Borče Sredojević, prenose mediji u Bosni i Hercegovini. Srpski član predsedništva FS BiH Bogdan Čeko izjavio je za državnu televiziju BHT da će reprezentacija RS ubuduće igrati isključivo regionalne prijateljske mečeve, a da će o eventualnim međunarodnim utakmicama odlučivati FIFA. To je u skladu sa Statutom FS BiH. "Ne treba da pravimo probleme tamo gde ih nema", izjavio je Čeko, a prenosi Pincom.info. Prvi selektor "orlova sa one strane Drine", Sredojević je kao igrač nastupao za Kozaru iz Gradiške, Rijeku, Partizan i Deportivo iz La Korunje, a trenutno je zaposlen u stručnom štabu "A" reprezentacije BiH.
09-01-2009, 06:02 PM
Срећан ти рођендан, Републико Српска!
Химна Републике Српске: Moja Republika Tamo gdje najljepša se zora budi Časni i ponosni žive dobri ljudi Tamo gdje se rađa našeg sunca sjaj Stamen, prkosan je moj zavičaj! Za njega svi se sad pomolimo Drugu zemlju mi nemamo U srcu mom samo je jedan dom U srcu je velika moja republika! U srcu mom najljepša zvijezda sja Moja republika, Republika Srpska Tamo gdje su naši preci davni Ime upisali u svaki korak slavni! Tamo gdje se rađa našeg sunca sjaj Stamen i prkosan je moj zavičaj Za njega svi se sad pomolimo Drugu zemlju mi nemamo! U srcu mom samo je jedan dom U srcu velika moja republika U srcu mom najljepša zvijezda sja Moja republika, Republika Srpska!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|