Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Осво?ена Жућкова левица!!!
Evo konachno i mi da se malo radujemo basketu. Lepo je bilo i pre 2 godine kad sam prisustvovao neverovatnom preokretu protiv FMP-a u Novom Sadu (i tada smo jebali grobare u chetvrtfinalu) ali i ovaj trijumf ima neki gusht.
Red Star Forever je lepo opisao deshavanja juche, tako da bi samo pomenuo da je i danas bilo extra. Solidno navijanje a na kraju je bukvalno grmelo "Neka vecheras svako zna". Igrachi su pobacali dresove neki i patike, a Chicha Milan, Jeretin i Radivojevic su se popeli kod nas u publiku. I pehar smo chak dizali Smile

Mislim da su kosharkashi ovaj Kup namenili nama navijachima, a bilo bi josh lepshe kada bi nas konachno obradovali sa titulom tj. duplom krunom. ZREO JE TIM ZA TO!
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
Reply
a jel hoce neko da mi kaze koga ste prozivali, na tv-u se nije razumelo a i komentator se pravio lud kao nema pojma kome se obracaju delije?!
Reply
Quote:a jel hoce neko da mi kaze koga ste prozivali, na tv-u se nije razumelo a i komentator se pravio lud kao nema pojma kome se obracaju delije?!

бабићу педеру
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Reply
Haha, kurvu smo prozivali tokom cele utakmice.

-Babicu pederu napushi se severu
-Zena ti je kurva Babicu
-Decu si nam tuko Babicu
-Predacesh nam pehar Babicu
-Gde su ti zandari?

Chak je u jednom trenutku pocheo da mashe ka nama :batine

Ako neko nadje neke slike/klipove kad se igrachi penju kod nas na tribinu, neka postavi na forum ili nek poshalje, bio bih zahvalan...
Reply
Quote:Haha, kurvu smo prozivali tokom cele utakmice.

-Babicu pederu napushi se severu
-Zena ti je kurva Babicu
-Decu si nam tuko Babicu
-Predacesh nam pehar Babicu
-Gde su ti zandari?

Chak je u jednom trenutku pocheo da mashe ka nama :batine

Ako neko nadje neke slike/klipove kad se igrachi penju kod nas na tribinu, neka postavi na forum ili nek poshalje, bio bih zahvalan...
E bas sam gluv. Ja sam cuo Topicu pederu... - bas sam se pitao sta nam je on skrivio Big Grin
Reply
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...upa_koraca

6 слика са текме.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)