09-06-2006, 12:47 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
|
Звезда-фмп, суб. 10. ?ун, 20ч
|
|
10-06-2006, 01:14 PM
Bas bi bilo lepo da udjemo u finale sa misevima,zato trebamo da dodjemo u sto vecem broju da pomognemo zvezdi ! Vidimo se veceras ;pivo
11-06-2006, 10:02 AM
Evo sto pise u danasnjem Zurnalu.
SEVER GOREO Beogradski hram kosarke nije bio pun, ali najvatrenije pristalice Crvene Zvezde su pokazale koliko vole svoj klub. Sever Pionira je bio krcat, Delije nijednog trenutka nisu posustajale. Pesma orila sve vreme,...
11-06-2006, 12:07 PM
Drvoseca ne znam na koliko utakmica ove sezone si bio u Pioniru, ali posle Rome ovo je bilo najglasnije i najtecnije navijanje u Pioniru ove sezone.
12-06-2006, 08:06 AM
Mislim da je jače grmelo na majstorici. Čini mi se da fenseri i oni koji su hteli da dodju samo da budu vidjeni nisu ni dosli jer su bili iznevirani porazom u Zelezniku. Bila je prava ekipa na okupu za razliku od meceva koje si ti naveo, pa cak i meca sa Romom i Buducnoscu.
Slozicu se sa tobom da je protiv Dinama isto tako dobra atmosfera. KO zna mozda je sve to individualno :ruke
12-06-2006, 11:26 PM
Svakako je moglo biti bolje, ali ipak se dosta dobro navijalo posebno kad se ''lomio'' rezultat, a narocito u drugom poluvremenu. Ja sam ostao bez ''dobrog'' glasa, pa sad ne mogu da se svadjam sa zenom (i ona je bila na utakmici i ostala bez glasa-SUPER) :rofl
Срце на терен ...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|