![]() |
|
Црвена Звезда-милан - Printable Version +- Delije (https://delije-caffe.net/forum) +-- Forum: ДелиÑ?е Кафе (https://delije-caffe.net/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (https://delije-caffe.net/forum/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Црвена Звезда-милан (/showthread.php?tid=1040) |
Црвена Звезда-милан - Ђоле - 07-08-2006 Hoce li biti prenosa na satelitu? Црвена Звезда-милан - Igor_RS - 07-08-2006 Ljudi morate da shvatite jedno, dobili smo najtezeg moguceg protivnika. Mozemo mi da seremo kako im je tim los, kako nisu spremni, itd... Ali oni su veliko ime i imaju dobar tim, i ako nesto podje naopako sudije ce da ih proguraju u LS kao sto su im ovi pederi iz UEFA dozvolili da igraju kvalifikacije. Mi samo treba da pozelimo nasim momcima puno srece i sve sto treba da trazimo od njih je da daju SRCE NA TEREN, a onda sta bude(nadamo se svi :jebanje ). SAMO HRABRO ZVEZDO !!! Црвена Звезда-милан - Mikelandjelo - 08-08-2006 Å anse su nam mizerne, ali bitno je da se momci bore. Ovo nam je već LÅ . Nadam se da će ostaviti dobar utisak, i malo nade, da se nadamo do revanÅ¡a. Realno, ipak, Milan ide dalje. Ali ja ću i ispred telke da oderem grlo ....... daj goooool, daaaaaaaj gooool .... Црвена Звезда-милан - crveno beli svet - 08-08-2006 Jeste da je Milan bolja ekipa ali takodje nisu nepobedivi, vazno je da momci veruju u pobedu a ne da razmislljaju o tome kako da se ne obrukaju. Uostalom utakmica je sutra pa cemo videti koliko svarno vredimo i gde nam je mesto u evropskom fudbalu, ja se verujem da nam je mesto u LS ali videcemo... Црвена Звезда-милан - woorf - 08-08-2006 Црвена Звезда-милан - ГоÑ?ко - 08-08-2006 Hocemo srce na teren! Moramo da im se oduzhimo za onu nepravdu iz '88 Црвена Звезда-милан - Nesho - 08-08-2006 Quote:Å anse su nam mizerne, ali bitno je da se momci bore. Ovo nam je već LÅ . Slazem se sa tobom, jesu nam male sanse, ali nada postoji. Brine me samo nesigurna odbrana ali ,... Црвена Звезда-милан - Igor_RS - 08-08-2006 Црвена Звезда-милан - nikola82 - 08-08-2006 Jedino sto ocekujem od sutrasnjeg meca je da ce i posle njega nada postojati ....A to sto Italijanske picke seru o tome kako su kasno poceli sa treninzima ne treba za ozbiljno shvatati jer svi znamo koje su to pickice i koliko seru.....A i do skora su bili u punoj formi igrajuci sp....Mada moguce je da udju opusteno u mec i tu bi trebalo igrati samo hrabro a ne kao ustase koji na svom maksimiru ispusise 3 komada igrajuci totalno defanzivno...Nasa jedina sansa je da im ne dozvolimo da se setaju nasom polovinom vec stvarno da pokusamo da ih i napadnemo.....A Ziga najavio 2 komada e pa iz njegovih usta u Bozije usi..... Црвена Звезда-милан - Verbal Kint - 08-08-2006 Evo par reci od poslovicnog pesimiste. Jebem ja njima mater. Evo cujem vec im je onaj peshovan Shevcenko cestitao prolaz. E pa videcemo gospodo Zabojedi. Serete previse, postali ste svetski prvaci na najgorem od svih mondijala, davite se u sopstvenim govnima, prvo kao glumite moraliste i sve lopove pokaznjavate, a onda sve izoprastate..sad ste po nama unapred poceli da kenjate...Samo polako. Do pre pola sata sam sa drugarima pricao o tome kako su nam sanse...hm...bedne. E pa zabole me vise kurac! Imam osecaj da je dosao cas da nekome od 'gospode sigurnih clanova osmine finala' jebemo milu povlascenu mater. Pa nek ih onda mama-UEFA opet pomiluje pizda im materina ona lopovska... KO JE SVETSKI SAMPION-ZVEZDA!!! |