![]() |
|
Dusan Bajevic - Printable Version +- Delije (https://delije-caffe.net/forum) +-- Forum: Дели?е Кафе (https://delije-caffe.net/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (https://delije-caffe.net/forum/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Dusan Bajevic (/showthread.php?tid=1000) |
Dusan Bajevic - Milos_cz - 27-05-2006 Quote:Mislim da si napisao veliku glupost...mozda grijesim!!! Ali da je moj djed im´o pi*cku bio bi moja baba... tako isto je trener bio taj koji je "izvukao" neafirmisanog Stojkovica u Bragi...znaci veliki + za Waltera, jer je Randjelovic do tada bio prvi golman... Dobro, svaka cast za to sto je Stojkovicu dao sansu, ali to nije posledica trenerskog, vec golmanskog umeca. Nije ni bitno - na tome sam mu zahvalan. Ali ako ti stvarno mislis da je on izvukao maksimum iz nase ekipe, onda ne znam o cemu mi uopste pricamo? A to i jeste poenta. Quote:Druga stvar... ima tu 1 ili 2 posta koji upucuju kritiku prema Zengi. Za moj pojam, neukusna stvar... covjeku se ne moze nista zamjeriti!Zamisli - kritikuju Valtera Zengu, coveka koji je zaduzio CZ za sva vremena :nene . Pa ako su ovde kritikovane Zvezdine zvezde, najbolji strelci sampionata, bivse legende, jedan Muslin koji je za tog Zengu gospodin covek i trenerska velicina, itd., moze vala da se kritikuje i neki smesni trener kome se posrecilo da se nadje u pravo vreme na pravom mestu(a ovo ce sam Zenga pokazati)... I ono najvaznije - ja zaista zelim da verujem da smo sa ovogodisnjim timom mogli da prodjemo grupu u kojoj su bili timovi sa najslabijom formom u celom UEFA kupu. Neiskustvo i slicno su samo jadni izgovori korisceni u proslosti. Ako mu to ne zameras, svaka cast. A ja mu uopste ne zameram sto je otisao za parama, to bi vec bilo bez veze. Njegova stvar, a i bolje za nas... Nije ni bitno, nadam se da ce ti Bajevic dokazati da sam u pravu i sa istim ili slabijim igracima napraviti mnogo bolju ekipu i ako Bog da plasirati se u LS ili bar prezimeti u UEFA kupu... Dusan Bajevic - Gigac_FCRS - 27-05-2006 Dusan Bajevic - SerbianEagle - 27-05-2006 :o Sta sad pa ovo!? Dusan Bajevic - archer - 27-05-2006 Dusan Bajevic - srbski mozart - 27-05-2006 Zenga je neobavijesten, kao uostalom i armija navijaca Zvezde... Covjek pomislio "gotovo je, rasprodaja, odoh ja zaraditi koju kintu u", a onda Pixi vuce "keca iz rukava", stvara jaku ekipu i pocinje od Bajevica... Dusan Bajevic - KGB - 28-05-2006 Jbm mu mater... Stojkovic Dragan mi ne uliva ni najmanje poverenja jos od onog dana kada sam ga gledao u Press Centru kada je davao svoj expoze. Mozda ta averzija traje od dana kada sam ga kao klinac gledao kako igra protiv Zvezde u najznacajnijoj utakmici u Zvezdinoj istoriji. Od onda ga jednostavno kapiram kao placenika i to je to. I sada mi deluje totalno premazano, kao neki biznismen kome je samo kesh u glavi i bas ga zabole Q i za Zvezdu i za sve ostalo. Nema emocija samo suvi biznis, a Zvezda je samo sredstvo. I dalje stojim iza toga sto sam rekao toga dana kada sam slusao esej gospodina Stojkovica, a to je da cemo mi njega veoma skoro motkama iz Zvezde terati, samo ce to mnogo teze i krvavije ici, jer gospodin Stojkovic nema respekta ni emocija ni prema navijacima ni prema klubu kao sto ih je Dzaja imao. Jedino sto mi pruza nadu u ovom trenutku je to sto je Bajevic ozbiljan covek, profesionalac i ne verujem da bi zarad nekog kesha jedne sezone stavljao citavu svoju karijeru na kocku i rizikovao blamazu da nije siguran da ce imati dobar igracki kadar i odresene ruke. Jbg, videcemo sve i to veoma skoro. Toliko. Dusan Bajevic - SerbianEagle - 28-05-2006 E vece gomile gluposti ne procita odavno od ovog iznad. A tek da znas, Piksi je odbio da sutira penal. On je tad bio clan Olimpika, a ne Zvezde. Tek da znas. Dusan Bajevic - UrbanBaby - 28-05-2006 Dusan Bajevic - Eribo - 28-05-2006 Quote:Jbm mu mater... Можеш и да не одговориш, сада и убудуће. Радомир Dusan Bajevic - Milos_cz - 28-05-2006 Quote:I dalje stojim iza toga sto sam rekao toga dana kada sam slusao esej gospodina Stojkovica, a to je da cemo mi njega veoma skoro motkama iz Zvezde terati, samo ce to mnogo teze i krvavije ici, jer gospodin Stojkovic nema respekta ni emocija ni prema navijacima ni prema klubu kao sto ih je Dzaja imao.Cisto da ti neko argumentovano odgovori - Dzaja je imao oko 7 miliona evra respekta za Crvenu Zvezdu, barem na kraju, posle svega. A sav respekt za koji se nikada nece saznati je verovatno mnogo veci! :nene A sve i da je tu samo kao biznismen, to bi mi smetalo koliko i navijacima Celzija dovodjenje Sevcenka koga je Milanu preoteo "veliki navijac" Celzija Abramovic... |