Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Будућност, среда, 20.30ч
Идемо у Пионир!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
I manite se politike na ovom topicu...
Cisto za informaciju ulaz je dzabe,a Buducnost nam je trenutno najveci rival(po bodovnom stanju na tabeli) za to prvo mesto u grupi "B" koje jurimo.Siguran sam da ce i vreme biti dobro,tako da bi bilo lepo da se i ljudi koji ne dolaze redovno "prosetaju" do Pionira.Dajmo podrsku igracima,taman i da pocnemo da se zagrevamo za pravo navijanje u Pioniru,jebi ga nismo odavno.Eto i da se zacuje nas huk pred odlucujuce borbe ondosno play-off. ;pljuga
Екстра је термин... Smile
[Image: pobednik.jpg]
Da, bash na dan kad Zvezda igra rukomet u Bachkoj Palanci...
Jel ce biti organizovan dolazak od revije il ne.
Rukomet u Backoj Palanci je mnogo vazniji od basketa, necu ljude pozivati na rukomet ali bi mogli dobro da razmisle pre nego sto odluce gde ce da idu.
Mi smo najveca grupa u ovoj zemlji i moramo da se organizujemo i ispratimo obe utakmice?
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Naravno da se moramo organizovati. Mi idemo na rukomet.
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Приоритет је ипак рукомет, титула је на дохват руке. Новосађани и остале групе што живе на северу Србије би требало да дођу на текму у БП. Ако смо могли пре неку сезону да одрадимо гостовање у Никшићу фудбал, Ниш рукомет,дерби баскет, и одбојкашице у ИСТО ВРЕМЕ, онда можемо и ове 2 утакмице!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)