Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-будућност (Пг), субота 14h
Не треба пуно трошити рeчи, поновимо навијање и посету са утакмице против радара! Улаз на север 200 дин.
Reply
Stvarno bi bilo do jaja kad bismo uspeli da ponovimo posetu sa prosle tekme protiv rada.U kavez nam dolaze varvari koji u zadnje vreme pokusavaju da isteruju pravdu i koji ce doci verovatno u velikom broju-mozda i najvecem na nekom gostovanju ove sezone.Najverovatnije ce da istaknu parolu "stop fudbalskij mafiji" jer pokusavaju da pokrenu neku takvu akciju.Dosta su napredovali u ovih par sezona i polako pocinju da zauzimaju neko svoje mesto na ovoj nasoj tifo sceni.Smatram da su ozbiljniji i organizovaniji od mnogih iz nase lige.Toliko informacija o njima...
Sto se nas tice moramo da budemo na nivou i da napunimo kop i da nastavimo da pokazujemo iz kola u kolo da smo najjaca i najorganizovanija tribina na balkanu.Pevanje ne sme da prestane ni sekundu,treba pruziti maximalnu podrsku igracima.I oni su kao i mi(vecina) mislima okrenuti derbiju.Pomozimo im da zgaze jos jednog protivnika,trka za titulom se nastavlja.I zato,nema opravdanja-U SUBOTU SVI NA SEVER !!! ;pljuga

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Reply
Da li neko zna kakav je stav Varvara o predstojecem referendumu u CG. S obzirom da su dolazili i navijali za reprezentaciju, zakljucio bi da su prosrpski orijentisani... Ne znam sta vise da mislim o tim Crnogorcima :zbunjen
Reply
Izvinjavam se sto postujem dva puta za redom, hteo sam i da kazem da nema potrebe da topic krene u tom smeru(referendum) vec me samo zanimala ta info o njima(varvari)

A sto se tekme tice, vidimo se na starom mestu.... :ruke
Reply
E bas super sto dolaze Varvari,bice malo interesantnije nego obicno.
Sto se tice famoznog,istoriskog ,itd referenduma,vecina Varvara je protiv sadasnje vlasti u Crnoj Gori sto ne mora da znaci da su za zajednicku drzavu.

Pozzz Confusedampion
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
Quote:U kavez nam dolaze varvari koji u zadnje vreme pokusavaju da isteruju pravdu i koji ce doci verovatno u velikom broju-mozda i najvecem na nekom gostovanju ove sezone.Najverovatnije ce da istaknu parolu "stop fudbalskij mafiji" jer pokusavaju da pokrenu neku takvu akciju.Dosta su napredovali u ovih par sezona i polako pocinju da zauzimaju neko svoje mesto na ovoj nasoj tifo sceni.

Претходна сезона :

[Image: 5.jpg]
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Dosta Varvara je protiv vlasti Mila Djukanovica,vodja je kako sam kaze veliki Srbin. Big Grin
Reply
МАНИТЕ СЕ ПОЛИТИКЕ, КО ЈЕ ЗА КОГА И ЗА ШТА! НАШЕ ЈЕ ДА НАВИЈАЊЕМ ПРУЖИМО ПОДРШКУ НАШЕМ ТИМУ!
Reply
Tako je.
Nadam se da ce sutra biti brojnost bar kao protiv Rada te da ce biti napravljena odlicna uvertira za mec koji ce mnogo toga odluciti u sledecem kolu.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Vreme danas je extra, prijatno sunce, prijatna temperatura, idealno za navijanje Smile

Nema razloga da nas ne bude dosta na severu, a tako ce nadam se i biti.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)