Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Недеља 05.10.2008
У недељу имамо две важне утакмице. Игра се дерби и игра се прво коло ЛШ у рукомету.

Дерби је у 17 сати, карта је 300 динара и то је дефинитивно. Надам се да сте сви свесни колико је сада важно доћи и колико је важно остати хладне главе тај дан. Не смемо да паднемо на њихове фазоне.

Рукомет је предвиђен за 15:30 на Бањици, али има још наде да би можда могао да се помери термин.

Кад се буде знао тачан термин, тада ће се знати како ће се пратити ове две утакмице. Обе су нам навијачки врло важне, на дерби долазе говна из уефе и фифе, а са Бањице иде директан ТВ пренос. Сви мора да виде наше ставове, сви мора да виде да је Правда оно за шта се ми залажемо.

Правда за Уроша!
Слобода за Делије!

Опет се понављам(из теме у тему), писање глупости повлачи за последице брисање постова, па чак и појединих чланова форума. Другим речима, ако немате рећи нешто паметно, боље ћутите!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
  Карте за дерби!

Фудбалски клуб Црвена звезда жели да обавести своје навијаче и фудбалску јавност да услед стриктног поштовања прописа ФИФА и УЕФА, на дан утакмице Црвена звезда – Партизан која се игра у недељу 5. октобра у 17.00 часова неће продавати карте за утакмицу на благајнама стадиона. Карте које су иначе у продаји и на благајнама стадиона Партизана, такође се неће продавати у недељу. Уз извињење навијачима и свим љубитељима фудбала обавештавамо фудбалску јавност о продајним местима на којима ће карте за дерби моћи да се купе у суботу и искључиво у недељу.

• Робна кућа Мамут – билет сервис, Делта Сити
• Робна кућа Мамут – билет сервис, Сремска 2 (почетак Кнез Михајлове улице)
• Продавница "IPS" – Тржни центар Меркатор

Карте ће се у недељу 5.октобра на овим продајним местима продавати до 16 часова.
Истовремено, моле се навијачи да имају разумевања за поменуте разлоге и да у што већем броју карте на благајнама стадиона купе у петак и суботу.

Хвала на разумевању.

(званични сајт ФК-а)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Саопштење пред дерби!

Делије, сада више него икад потребно је да будемо сложни и јединствени. Такође позивамо и полицију да својим претњама и застрашивањима не спречавају фер и спортско навијање на највећој српској фудбалској светковини. Потрудићемо се да се гости из ФИФЕ и УЕФЕ са пуно позитивних утисака врате кући.

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

(делије.нет)
(10-03-2008, 03:45 PM)Зеља101 link Wrote: На мојој, а и на још четири карте које сам видео пише 18 часова!?

Питао сам данас на благајни, то што је одштампано на картама 18ч, је грешка. Утакмица је ипак у 17часова.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ма ко им јебе матер, нека се и ми појавимо раније да формирамо централни коп! Значи пола сата до сат времена раније сви на Север!
Е сад баш покварисмо тему, а могло је да се заврши на посту, тј. линку који је "рукометаш бг" поставио... Отворите и прочитајте разлог што на картама пише 18h и потврду јавности од старне клуба кад стварно почиње утакмица.

Друго, Кизо, ваљда се чека да се види какав је став поводом рукометне утакмице која је у пола 4. Колико пратим, могу да закључим да још није 100% сигуран термин, али скоро као да јесте... Знаће се сутра ваљда сигурно!
Ипак остају раније утврђени термини. Значи рукомет у 15:30, а фудбал у 17 часова.
Пошто ће се морати доћи пола сата-сат раније на фудбал тако да отпада могућност одласка на рукомет. Они који оду на рукомет могли ба да остану без фудбала, јер сам сигуран да ће пандури на све могуће начине покушати да спрече људе да се појаве на оба места.
ЕДИТ:Због преклапања термина рукомета и фудбала, одлучено је да се иде само на фудбал!!!

П.С. Обрисао сам постове који су били везани за збрку око термина, да не гушимо тему.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Видео записи:
www.delije-caffe.net/video/2008/134derbi_prozivka.wmv
www.delije-caffe.net/video/2008/134derbi_parole.wmv
www.delije-caffe.net/video/2008/134derbi_baklje.wmv
Мислим да су гробари хтели да одговоре на проѕивку, да дају подршку, није требало онако ... наравно, то је, ако је доѕвољено, мој утисак, јер су ћутали и чекали, у оваквим трнутцима није било места обичним препуцаванјима ѕа која увек има времена, ово су о3биљне ствари и само јединство целе сцене моѕе да донесе плодове - то је, рекао бих,  елемнтарна логика, а и навијачка свест, јер у том тренутку се водила битка 3а милоша и навијачки покрет,а  против наопаког система и нјегових оруђа, а не против гробара, а и да су нас искилрали или још горе нешто, то би само о нјима говорило.

ипак, ништа није савршено, идемо даље

Пар људи који су били на југу,а које знам,тврде да су они престали да певају своју песму како би се довикивали са нама,али јбг,2 пута су позвани,а они ћуте ко телад уместо да се јаве,испало је као да кулирају.Било како било,од резултата 0-1,само једна навијачка група је постојала на стадиону,а то смо били ми!
13 слика у галерији:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...9/134derbi

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)