Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч
Надам се да ће време бити лепо па да дође бар 3-4 сома људи на Север.
СВИ СВИ СВИ!!! У стилу познате пароле са почетка 90-их... Нема изговора за сутрашњи дан... И не само да испратимо играче како треба него и наше другаре који путују у Стразбур да их бодре и одведу до победе која толико много значи!!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Што Ана воли да каже - ОКО ВРАТА ШАЛ, У СТОМАКУ ПИВО... СВИ НА СТАДИОН, ТАМО ЈЕ СВЕ ЖИВО...!
Сутра палимо, субота је, јес да је мало незгодно време ( сатница ), али нема везе, ја палим раније са посла 100%, мада сам много далеко од Маре Smile - целих 350 метара... хехехехе...
Е, у суботу да грмимо ону:

ЈА САМ ГОДИНЕ ПРОВЕО СА ТОБОМ
ТЕБИ ДАО СВЕ, ЗА ТЕБЕ ЖИВЕО
САД САМ ОПЕТ ТУ И БИЋУ УВЕК С ТОБОМ
ВЕЧНО ОСТАЋЕШ ТИ У СРЦУ МОМ...

У среду је ова песма до јаја звучала!!!

Ајмо сви...
НЕМОЈ ДА ВАС ЈЕ СРАМОТА ИЛИ НЕШТО! namigivanje
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Добро дошао назад на форум Тигре, много смо јачи са тобом ;pivo
Vala stvarno,konacno Big Grin .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Eeeee, ево браћо ја сад из 'драме', па овако припит уместо да кунтам, ја на кафе да видим ша има... Smile
ХВАЛА КИЗО, БОЉЕ ВАС НАШО!

Ђе си Ђапе, царееее? Ево брате одслужих и ту војску, па поново међ' своје...!

А данас против мртвих куљана зна се:

БОГ НАМ ПОМОГО И НИКО НАМ НИШТА НЕ МОГО!!! Confusedampion
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
[Image: IMG_7496.jpg]
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Нисам компетентан за целокупну оцену данашњих дешавања јер дођох на друго полувреме тек, али... Затекао сам песму, пуцање петарди, бакље, димове који су зажутели целу трибину и гласну песму из копа који је бројао неких 1000-1500 људи и на овако хладном времену... И наравно 3-1 на семафору за Боже здравља и среће јуначке, будуће шампионе... До краја убедљива победа од 4-1, стандардан репертоар песама и задњих двадесетак минура у једном даху и без престанка се пева Ја сам године провео са тобом... Стварно је феноменално звучало... Онако топло обучен осетио сам језу по рукама у једном моменту... Е да се свака песма пева тако... Где би нам био крај... Ни небо не би била граница... Уз песму спорадично упаљено много бакљи што је давало додатну инекцију, а подижу се и шалови те све изгледа феноменално у тих двадесетак минута... Утакмица се завршава а песма не стаје... Играчи прилазе да поздраве трибину на крају и лагано крећемо кућама а песма и даље не стаје скоро до аутокоманде...

Надам се да је данашња подршка улила екипи самопоуздање пред стразбур и ето остаје да се надамо победи која нам обезбеђује пролеће...

СРЕЋНО СВИМА КОЈИ ПУТУЈУ У СТРАЗБУР И ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ ФУДБАЛСКИ И НАВИЈАЧКИ ТАМО ПОКАЖЕМО МАКСИМАЛНО ДОБРО ПА ДА НА ПРОЛЕЋЕ ДЕЛИЈЕ ПОНОВО ОСВАЈАЈУ ЕВРОПУ!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Zadnjih 10-15 minuta je stvarno bilo perfektno :ruke
A i do tad, samo za nijansu slabije.
Sve u svemu odlicno izdanje, nadam se da ce dovoljno motivisati one mucenike pa da dobijemo taj Strazbur.
Прво полувреме, навијање је у почетку било помало траљаво и неозбиљно, затим Вођа рекао нешто... и онда је навијање било одлично!

Друго полувреме, све си рекао, мада си заборавио да су играчи ушли у тунел, после 20 секунди изашли, навијање све јаче и јаче...

Било је јако хладно време.
Да је барем било топлије вероватно би било више људи, мада је добро и овако, ко је прави доћи ће.

Видео запис димњаде са текме:

www.delije-caffe.co.yu/video/hk-dimnjada.avi
Трајање 25 секунди, величина 3,65 МB

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)