12-09-2005, 04:40 PM
Надам се да ће време бити лепо па да дође бар 3-4 сома људи на Север.
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч
|
12-09-2005, 04:40 PM
Надам се да ће време бити лепо па да дође бар 3-4 сома људи на Север.
12-09-2005, 04:53 PM
СВИ СВИ СВИ!!! У стилу познате пароле са почетка 90-их... Нема изговора за сутрашњи дан... И не само да испратимо играче како треба него и наше другаре који путују у Стразбур да их бодре и одведу до победе која толико много значи!!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
12-09-2005, 08:57 PM
Што Ана воли да каже - ОКО ВРАТА ШАЛ, У СТОМАКУ ПИВО... СВИ НА СТАДИОН, ТАМО ЈЕ СВЕ ЖИВО...!
Сутра палимо, субота је, јес да је мало незгодно време ( сатница ), али нема везе, ја палим раније са посла 100%, мада сам много далеко од Маре ![]() Е, у суботу да грмимо ону: ЈА САМ ГОДИНЕ ПРОВЕО СА ТОБОМ ТЕБИ ДАО СВЕ, ЗА ТЕБЕ ЖИВЕО САД САМ ОПЕТ ТУ И БИЋУ УВЕК С ТОБОМ ВЕЧНО ОСТАЋЕШ ТИ У СРЦУ МОМ... У среду је ова песма до јаја звучала!!! Ајмо сви... НЕМОЈ ДА ВАС ЈЕ СРАМОТА ИЛИ НЕШТО! namigivanje
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
12-09-2005, 09:41 PM
Добро дошао назад на форум Тигре, много смо јачи са тобом ;pivo
12-09-2005, 11:09 PM
Vala stvarno,konacno
![]()
12-10-2005, 03:24 AM
Eeeee, ево браћо ја сад из 'драме', па овако припит уместо да кунтам, ја на кафе да видим ша има...
![]() ХВАЛА КИЗО, БОЉЕ ВАС НАШО! Ђе си Ђапе, царееее? Ево брате одслужих и ту војску, па поново међ' своје...! А данас против мртвих куљана зна се: БОГ НАМ ПОМОГО И НИКО НАМ НИШТА НЕ МОГО!!! ![]()
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
12-10-2005, 03:39 PM
![]()
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава! http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
12-10-2005, 03:48 PM
Нисам компетентан за целокупну оцену данашњих дешавања јер дођох на друго полувреме тек, али... Затекао сам песму, пуцање петарди, бакље, димове који су зажутели целу трибину и гласну песму из копа који је бројао неких 1000-1500 људи и на овако хладном времену... И наравно 3-1 на семафору за Боже здравља и среће јуначке, будуће шампионе... До краја убедљива победа од 4-1, стандардан репертоар песама и задњих двадесетак минура у једном даху и без престанка се пева Ја сам године провео са тобом... Стварно је феноменално звучало... Онако топло обучен осетио сам језу по рукама у једном моменту... Е да се свака песма пева тако... Где би нам био крај... Ни небо не би била граница... Уз песму спорадично упаљено много бакљи што је давало додатну инекцију, а подижу се и шалови те све изгледа феноменално у тих двадесетак минута... Утакмица се завршава а песма не стаје... Играчи прилазе да поздраве трибину на крају и лагано крећемо кућама а песма и даље не стаје скоро до аутокоманде...
Надам се да је данашња подршка улила екипи самопоуздање пред стразбур и ето остаје да се надамо победи која нам обезбеђује пролеће... СРЕЋНО СВИМА КОЈИ ПУТУЈУ У СТРАЗБУР И ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ ФУДБАЛСКИ И НАВИЈАЧКИ ТАМО ПОКАЖЕМО МАКСИМАЛНО ДОБРО ПА ДА НА ПРОЛЕЋЕ ДЕЛИЈЕ ПОНОВО ОСВАЈАЈУ ЕВРОПУ!!! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
12-10-2005, 04:14 PM
Zadnjih 10-15 minuta je stvarno bilo perfektno :ruke
A i do tad, samo za nijansu slabije. Sve u svemu odlicno izdanje, nadam se da ce dovoljno motivisati one mucenike pa da dobijemo taj Strazbur.
12-10-2005, 04:16 PM
Прво полувреме, навијање је у почетку било помало траљаво и неозбиљно, затим Вођа рекао нешто... и онда је навијање било одлично!
Друго полувреме, све си рекао, мада си заборавио да су играчи ушли у тунел, после 20 секунди изашли, навијање све јаче и јаче... Било је јако хладно време. Да је барем било топлије вероватно би било више људи, мада је добро и овако, ко је прави доћи ће. Видео запис димњаде са текме: www.delije-caffe.co.yu/video/hk-dimnjada.avi Трајање 25 секунди, величина 3,65 МB |
« Next Oldest | Next Newest »
|