Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postovi koje pamtite
Koji post je vama ostao u sećanju? Čemu ste se od srca nasmejali, razne zeze, konflikti, provale ...

Meni je palo na pamet, posle poraza od Zenita :bes , ako se ne varam, jedan lik je napisao otrpilike sledeće:

"Sad će Džaja reći kako je sve to fudbal, i da je vreme da počnemo da pravimo novi tim, koji će za dve-tri godine harati Evropom.
Znači da čovek načisto poludi! :batine :batine :boks :boks :batine :batine "
Žao mi je, stvarno se ne sećam ko je to bio.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Памтиће се УлтрасЛондонови извештаји и УК Николини kоментари. Confusedampion

Izveštaj iz Verone

"Na povratku nista uzbudljivo. Ladno lik sedi u podzemnoj sa barjakom na dve motke i igra igricu na mobilnom, a nije ni svestan nas kojima voda ide na usta..."

Jos malo o Danskoj

"Dan pred tekmu, naourazli smo se pivom, vucemo one kese i idemo na stadion na trening. Posto ima skoro pola sata peske tako se mi smrzavamo kad u susret nam ide zena koja drzi stapove za skijanje i kao da ima skije na nogama (a nema) hoda prema nama. Ono sve pokreti rukom, zabada stapove u beton. Mi tu izginemo od smeha, kad posle jedno 50 metara evo je jos jedna! Pa posle 50 metara, njih nekoliko, pa jedan par i tako do stadiona... Da li utorkom ludaci imaju izlaz u grad ili sta je ne znam."

Finale kupa Celzi-Arsenal

"Tako su ulice bile zakrcene navijacima koji su pijuckali pivce na suncu (neverovatno za Vels), pevali i gadjali se celerom!? Ne znam koja je fora, gotovo svako je imao parce celera i gadjao se medjusobno kao i nekog zalutalog navijaca Arsenala uz povike "Who are ya!"..."
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Evo skoro,vrsljam po forumima i nadjoh jedan genijalan post. Uglavnom u temi se raspravlja o taktici,igracima,uopste fudbalu.I sad neki "ekspert" daje iscrpnu analizu oko transfera igraca,mogucih klauzula itd.Uglavnom neki lik kvotira njegov post i pise sledece:

autobuska karta do SKC-a.........25 dinara

jedan piratski CD............100 dinara

iskustvo iz Championship Managera......neprocenjivo

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Quote:Памтиће се УлтрасЛондонови извештаји и УК Николини kоментари. Confusedampion

Izveštaj iz Verone

"Na povratku nista uzbudljivo. Ladno lik sedi u podzemnoj sa barjakom na dve motke i igra igricu na mobilnom, a nije ni svestan nas kojima voda ide na usta..."

Приметим да су се раније писале неке ствари које данас неби могле ни да се замисле..Напредује овај интернет, нема шта ;pljuga
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
auu jebote zaboravih na ove izvestaje,...
sad sam pristeio tih nekih bolesnih detalja. dugo nije bilo tako, tek u tromzu je bilo ludo na taj nacin...
Reply
И овај је добар, кад су ту хладна и топла оружја Big Grin

Quote:Sve je pocelo u cetvrtak oko 6 sati ujutro kad me prvi put digao zvuk mobilnog (melodija spremte se spremte) iz kreveta. Moj buraz i ja se skockali i zapalili prema cirihu da se nadjemo sa ekipicom (ZH.Hool i njegov burazer I). Plan je bio da krenemo u 8. E pa posto smo mi tek oko 9 stigli u Cirih Smile i I. Smile zaboravjo njegov passeporto krenuli smo nas 4, 12 piva, 20 baklji, 4 stila i municija sad pazi 1 PISTOLJ :zbunjen :o plus lovacki NOZ u pola 11!!!!
Reply
Овај коментар се не заборавља...
Quote:Kakva bre ograda?? Kakve fantasije alo?! :lol:
Lone sam zakrpijo nista se nevidi.
Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Не, ја мислим да су извештаји са Аде незаменљиви, или рецимо кад смо развалили расправу о педерима...
Мислим, почело је о геј паради, прешло се на секте, затим политику, да би се завршило са нашом драгом форумашицом и оним чувеним "Ја рузмарин садим, а Фридрих ми Ниче..." Smile Smile Smile :finger
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Nisam tad bio na forumu ... Ima li neko link na tu temu koju je Velja spomenuo? Zvuči zabavno ... Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Nasao sam neshto, a neki topici su eto - isparili... Sad

http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/view...&highlight=

http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/view...&highlight=
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)