Threads: 1
Kako kazu novine sutra se u nisu igra rukometni mec izmedju domaceg Zeleznicara i Crvene Zvezde.Pitanje za Nislije : Da li ce biti organizovanog odlaska na tekmu , u kojoj hali se igra i u koliko pocinje.
Pozdrav
a sam niski huligan...
Threads: 5
U hali Cair je utakmica pocinje u 17:00 a da li ce biti neceg organizovanog to jos neznam moguce da cemo ove godine da zatajimo sa organizacijom. Inace ta utakmica koiliko se ja secam trebala je prosle subote da bude ali je odlozena i naknadni termin je tek dan dva pred utakmicu bio objavljen.
Threads: 0
Veceras u Nisu na rukometu preko 150 Nislija. Navijanje odlicno,mala bakljada na kraju utakmice.
Threads: 10
A reza?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Slike i Klipovi u toku dana .... mogo bi neko da napise krajnji rezultat meca posto ga se ja nesecam 27:22 tako nesto
Threads: 1
Svaka cast Nislije!!!
Neka neko napise izvestaj jer se ja ne secam bas svega.
Secam se samo da se ucila neka nova pesma koja je odlicno prihvacena a ko se seca kako ide neka napise.
a sam niski huligan...
Ja sam godine proveo sa tobom,tebi dao sve,za tebe ziveo. Sad sam opet tu i bicu uvek s`tobom,vecno ostaces ti u srcu mom!!! pesma je odlicno prihvacena a u pojedinim trenucima je grmela.
Evo i izvestaja.
preko 150 nislija se okupilo ispred hale Cair,dosle su i delije iz Aleksinca i Prokuplja,cak su i Nislije koji su bili na tekmi protiv zemuna uspeli da stignu na rukomet. U prvom poluvremenu navijanje odlicno,ali u drugom poluvremenu nastaje ludnica,u trenutku kada se lomio rezultat cela hala je ustala i zvizdala nasim igracima,ali nisu uspeli da nadjacaju Delije, "Svesto zelim u ovom trenutku" je grmelo kao da peva 1000 ljudi. nova pesma kao sto sam vec rekao je prihvacena odlicno,i na kraju utakmice upaljeno je nekoliko baklji. To je to uglavnom,neka me neko dopuni ako sam zaboravio nesto.
na koju melodiju ide ta nova pesma?
BRAVO NISLIJE