Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zreb za UEFA KUP
Sa druge strane, Crvena zvezda, koja se nalazi u grupi 2, takođe kao povlašćena, kao moguće protivnike ima Bragu (Portugal), CSKA Sofija (Bugarska), Žerminal Beršot (Belgija), Midtjiland (Danska), Mipa 47 (Finska).

U ovogodišnjem takmičenju kupa UEFA učestvuje 80 klubova, 32 pobednika kvalifikacija, 29 klubova koji su se direktno našli u prvom kolu, dok su tri u takmičenju kao pobednici Intertoto kupa. Konačno, poslednjih 16 klubova dolaze kao poraženi iz 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U žrebu se nalazi 80 timova podeljenih u 10 grupa. One su podeljene na po pet povlašćenih timova i pet 'sa druge strane' šešira. Pobednici prvog kola (utakmice se igraju 15. i 29. septembra) igraće u ligi Kupa UEFA.

Žreb u Nionu počinje u 13 časova.
neka bude midtjylland iz danske---izbacicemo ih a i ja da skocim da gledam Zvezdu u taj seljacki grad.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Dobro, i ja postavih na sportskom forumu. Ili onaj zakljucaj, ili neka se ovde pise o navijackom aspektu, a tamo o sportskom Smile .
Navijacki najatraktivniji CSKA.
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:Dobro, i ja postavih na sportskom forumu. Ili onaj zakljucaj, ili neka se ovde pise o navijackom aspektu, a tamo o sportskom Smile .
Navijacki najatraktivniji CSKA.

Да ЦСКА јесте навијачки, Белгија исто не звучи лоше(не навијачки). Јел има негде пренос?
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Braga
Goreg i daljeg protivnika nismo mogli da izvucemo :bes
ко уз курац...и то прва овде...
било је пива а и наркотика Делије стижу све до Атлантика :rofl

пОзДрАв!!!
E stvarno....
www.scbraga.pt
na njihovom forumu su vec pisali neki nasi navijaci :rofl
kad pre?
Nema srece u zrebu, pa nema...

Braga ce biti zajeban protivnik.Prosle godine su, ako se ne varam, bili cetvrti u svom prvenstvu.

No dobro, protivnik po meni ;pljuga
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)