Poll: Da li je Piksi 5. Zvezdina Zvezda?
You do not have permission to vote in this poll.
Da
37.08%
33 37.08%
Ne
62.92%
56 62.92%
Total 89 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je Piksi 5. Zvezdina Zvezda?
Na predlog jednog starijeg Ultrasa stavljam ovu anketu.
Reply
Po meni iz te generacije je Dejo zasluzio mislim da je vise doprineo Zvezdi nego Pixi!Deki stankovic bi sigurno zasluzio da bude Zvezdina zvezda!!!
Reply
Tada sam bio klinac tako da mi je tesko dati pravi odgovor... Ipak gledajuci celokupno njegovo ponasanje od napustanja fudbala pa do danas on nikako ne zasluzuje da ga ikada vise spomenemo...
Mozda igracki Deki Stankovic nije mnogo postigao u Zvezdi i to pre svega zbog toga sto je rano otisao iz kluba, ali njegovo celokupno ponasanje, njegov odnos prema klubu, nama navijacima svakako zasluzuje da pevamo njegovo ime!
Po mnogima Vladimir Jugovic je zasluzio titulu Zvezdine Zvezde...
Reply
Meni se najvise svidjao Darko Pancev. Dao je skoro najvaznije golove. On je imao ubedljivo najveca muda od svih fudbalera. Dejo, Piksi, Bina Turbina, Dika... po meni nisu kandidati, ali Juga, Miha, Prosinecki, Deki Stankovic... oni su isto dobri ali je pitanje dali zasluzuju taj naziv.
Reply
Ma Piksi nije vise zasluzio da se pomene,cenim sve sto je uradio za zvezdu...ALI NECU NI DA CENIM NEKOGA KO NAS GLEDA KAO STOKU,tako da meni je sigurno najdrazi Dejan Stankovic od mladjih,a od te generacije 90' Darko Pancev i Miha!!!
...100 војника један фронт исти хоризонт раме уз раме и средњи прст за револт.....

БОЛ И РЕВОЛТ
Reply
Quote:Po meni iz te generacije je Dejo zasluzio mislim da je vise doprineo Zvezdi nego Pixi!Deki stankovic bi sigurno zasluzio da bude Zvezdina zvezda!!!
Po meni je JUGOVIC PETA ZVEZDINA ZVEZDA!!!!A to je sigurno zasluzio i Pancev a bogami i Deki Stankovic
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Reply
Bez obzira sto sam ga gotivio i uzvikivao njegovo ime kao i svi ostali, nakon ovakvog stava prema nasem klubu, ja bih mu je oduzeo.
Ne kazem da nas treba braniti ali nas ne treba ni gaziti. Ipak mu je Zvezda sve dala.

poz
Dacha
Reply
Ti nisi zvezdina zvezda,ti nisi zvezdina zvezda zvezdina zvezda ti nisi zvezdina zvezda!!
i ako je bio solidan igrac posle svega sto je uradio po meni nije vredan pomene.
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
Tuzno. U njegovo vreme bio mi je omiljenik.
Ne bi moralo da ide tako. Sad
Reply
ma nije vredan pomena Smile

hteo je da se proslavi na glup nacin,a ispao je kurton :finger
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)