Threads: 4
Dajte svoje misljenje, ko bi po vama trebao da nasledi Dzaju?
Ja mislim da jedini covek(koji je i izrazio zelju da ulozi velike pare u Zvezdu) jeste Filip Cepter ;pivo
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Threads: 2
Alo decko jesi li ti debil?
Threads: 18
Quote:Dajte svoje misljenje, ko bi po vama trebao da nasledi Dzaju?
Ja mislim da jedini covek(koji je i izrazio zelju da ulozi velike pare u Zvezdu) jeste Filip Cepter ;pivo
Pa dobro, pitanje i topic su ok, ali sto brate 3 puta.....
Pa ne znam ko bi bio dobro resenje i od koga sve postoje ponude, ne znam sta je bilo sa onim likom sa sicilije sto je hteo da ulozi pare, a koliko znam i karic je imao nekih ambicija....
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 0
Nekog ko ce da polaze racune i odgovara za rezultate. Nego , naivno je to jedan covek da dodje i uleti sa kintom, posle zakona, a treba napraviti inicijativu da se taj zakon sto pre donese, emitovati akcije. Zatim akcionari imenuju upravni odbor gde ce sve poslovne f-je obavljati strucni ljudi-menadzeri, a ne glupi fudbaleri, koji ce u skladu sa planom delovati i primati nagrade za uspeh, a otkaz za neuspeh. Svuda u svetu to je jedan veoma stresan posao. I da, mi navijaci da uletimo sa kintom, da nominalna vrednost bude prihvatljiva svima, tako bi i mi mogli da imamo svoje ljude u upravi. Tako bi i klub bio nas, a ne Dzajin.
ekali smo, cekali samo povoljan trenutak da u prvo najbljize srce usadimo uzas i divljenje
Threads: 0
Jebote,pokusavam vec dva dana da nadjem e-mail i stupim u kontakt sa Romanom Abramovichem.Kad je u Chelsea mogao da ulozi XXXX miliona dolara,sto da u jedan nizerazredni klub kakav je trenutno Crvena Zvezda(priznali mi to ili ne) ne bih dao bar 50 milioncica na igrace(+ kupovina kluba naravno?Samo da nadjem njegov mail ili neciji od njegovih blizih prijatelja,pa cu da mu srocim takvo srceparajuce pismo o posrnulom gigantu sa najboljim navijacima na svetu,koji pokusava da nadje slamku spasa za koju bih se uhvatio i uzdigao na visine sa kojih je nekada davno, necijom greskom, nepravedno pao.
Mozda ovo vama zvuci kao zajebancija,ali priznajte da je svakako interesantna opcija namigivanje Potrazite i vi,pa ako ga neko nadje neka javi.
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Threads: 2
evo ja se javljam. tvrdim da bi bolje radio od njega. makar ne bi lapao tako.
nije potrebno promeniti samo dzaju nego promeniti nacin poslovanja, razmisljanja, tj mentalitet, jer sa ovim sitnim jajarama ne mozemo da ocekujemo nista vise od ovoga
Threads: 1
Quote:Jebote,pokusavam vec dva dana da nadjem e-mail i stupim u kontakt sa Romanom Abramovichem.Kad je u Chelsea mogao da ulozi XXXX miliona dolara,sto da u jedan nizerazredni klub kakav je trenutno Crvena Zvezda(priznali mi to ili ne) ne bih dao bar 50 milioncica na igrace(+ kupovina kluba naravno?Samo da nadjem njegov mail ili neciji od njegovih blizih prijatelja,pa cu da mu srocim takvo srceparajuce pismo o posrnulom gigantu sa najboljim navijacima na svetu,koji pokusava da nadje slamku spasa za koju bih se uhvatio i uzdigao na visine sa kojih je nekada davno, necijom greskom, nepravedno pao.
Mozda ovo vama zvuci kao zajebancija,ali priznajte da je svakako interesantna opcija namigivanje Potrazite i vi,pa ako ga neko nadje neka javi.
Taman posla da zvuci kao zajebancija,milance.Meni bar tako ne zvuci!
Treba traziti onog golfera woods-a crnju(najbogatijeg sportistu na svetu),majkla dzordana ako treba (A TREBA)..pa majkl dzeksona pa cindy lauper pa Toma Arayu iz slayera..treba recimo kontaktirati ICE-t-a(jel se secate,on je onih ratnih godina odrzao cert u DOB-u u zvezdinom dresu),treba kontaktirati Ritam Nereda i Maxa Cavaleru(Max se odomacio kod nas..znate Maxa,Sepultura vokal)..onda sa tim srceparajucim pisamcem iznenadimo i englesku kraljicu jednog kisnog engleskog jutra..
majke mi,ovo je DNO DNA:::moramo da pisemo kome god stignemo i ko koju adresu nahvata,inace..
Svaka cat postavljacu topica i pozd..I Filip Cepter i CRNI DJAVO ako treba..samo da se Zvezda privatizuje..a posle cemo i crnog djavola da okrenemo na pravoslavlje

pozd..
Threads: 1
Ko god da dodje dobro je makar ce mo slusati drugu pricu nadam se.I zato djajko odlazi.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
Threads: 4
Quote:Alo decko jesi li ti debil?
Sine slucjano sam to uradio nemoras odmah da vredjas!!!???
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Threads: 52
Bilo ko, ko god da dodje ne moze da radi losije. Neke stvari iz osnova moraju da se menjaju. Ja bih voleo da dodje Zvezdan Terzic, recimo... Zvezdas je, mlad, skolovan, ima viziju, dobre rezultate sa OFK-om...
Jok i ne bi prihvatio...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
|