Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navijacki casopis
Izvinjavam se Milancetu. NNisam bas umeo da promenim ime njegovom topicu koji je bio jako nespretno smisljen, pa sam slucajno izbrisao njegovu poruku. Tako da ce ovo biti reply na njegovu poruku cija je sustina da je Brigadama cestitao godisnjicu i da je pokrenuo temu o casopisu, naravno navijackom. Kaze covek da ima sponzore i hoce da krene u to. Smile

Ovo je moj reply i jos jedanput se izvinjavam svima, a posebno Milancetu.Prvo, kada sledeci put krenes sa otvaranjem nekog topic-a, potrudi seda mu das neki prigodan Smile naslov. Ovako niko nema pojma sta si ti pesnice zeleo da kazes svojom umotvorinom.

Drago mi je da se vracas u neke normalne tokove diskusije i gledaj da ubuduce bude tako. Zbog ovog, kako si ga ono nazvao, glupog ili tako nesto slicno, Foruma. Smile

Brigadirima cestitam i ja, njihovu godisnjicu. Po meni jedna od najboljih grupa, mada nisu moja najsimpaticnija grupa. Smile

Inace ideja za casopis nije nova.O tome bi vise Tima mogao da ti kaze jer ima puno iskustva oko KOP-a. Vidis Milance, nije dovoljno da samo nadjes sponzora i da napravis casopis. Potrebni su ti ljudi koji ce pisati neke smislene tekstove, koje neko treba da cita. Potrebni su ti ljudi koji ce ti davati fotografije i saradjivati sa tobom oko toga. Kako moras da budes objektivan u svemu tome, treba da u vecini navijackih grupa razlicitih timova da imas nekoga od koga mozes da proveris informaciju koju si dobio/cuo od neke grupe. Nakon toga, treba ti informacija o tome sta se desava u Svetu, to mozes da radis preko Interneta aku bilo bi lepo da to imas i ovako, nekako i ziva rec ili mail dosta znaci, aktuelnije je. Kada pretpostavimo da si uspeo nekako da sakupis sav potreban materijal za tvoj novi casopis na red dolazi priprema za stampu, lomatanje sa Quarkom Smile i onda na sve to filmovanje i stampanje. Negde u tom delu su ti vec sponzori toliko potrebni da ces kukati za njima. Pa dok odaberes papir, sredis koje su ti stranice u boji a koje samo sa jednim crnim prelazom Smile onda si tek na pola puta. Zamisli, treba nekako distribuirati casopis. Smile Ajde postoje i neki nasi drugari koji su kolporteri, jeste, nema toga bas u Kuli ali ce se casopis prodavati po celoj Srbiji a i sire. Nekako si ga distribuirao, dogovorio se sa Stampom i slicnima, zavrsio internet prezentaciju za koju ti je pomoglo drustvo sa ovog sajta Smile i onda sta? Prodao si casopis. Gotovo? Nije, nisi ga registrovao, registrujes ga otvaras ziro racune, juris se po bankama, ministarstvima, potpisujes papire, trcis na sve strane. Mislis da si sada na kraju price? Nisi. Evo ga porez stigao... Kunes kletu sudbinu sto u posao nisi usao ranije kada nije bilo jos i toga da te smara... Konacno se tiraz skoro prodao. Stigle su pare. Placas saradnike, fotografe, provajdere, distributere, poreze, isplacujes na kraju sponzora i skapiras da si ostao bez para, umoran jer si se lomatao toliko vremena bez veceg efekta i resis da prekines sa tom "misijom", ali sada treba pogasiti racune, zatvoriti firme i ostalo sto je jos teze nego dok si ih otvarao... Sad O prostoru i opremi necu ovom prilikom, pretpostavicu da si jurisem osvojio neku od beogradski hredakcija i okacio zastavu "Zulu iz Kulu", onu sa Banjice. Smile

Mislis da je lako napraviti casopis? E nije, vidis, ima tu nekih problema. Smile
Mogao sam samo da ti napisem tu recenicu, stavim tri tackice i mislim da si shvatio, ali verujem da sje ovo bilo slikovitije. Ozbiljan jeto problem i posao, da nije imali bi ih vise nego sto moja malenkost ima gostovanja...

Ali napredujes, ne moze se reci da ti pristup nije konstruktivan. Smile

poz,
budimir
p.s. Inace tema u sustini nije losa, i o njoj moze da se prica.
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Brigadirima, sve najbolje...oni jesu moja omiljena i najsimpaticnija grupa. Smile

Lepo je sto se mnoze ovakve ideje, (poput ove o navijackom casopisu) vidim i na oazi neke price o navijackom net-radiju...itd., prelepi su i siteovi ultra klana i delijeonline...ali kao sto rece Forever Ultras, najvaznija je ekipa...i zajednicka i slozna dobra volja. Kiza je neko ko je donekle uspeo da probudi ljude oko sebe...i to samo zato sto je posao od ideje da svako ume ponesto da radi i da svakome treba dati sansu da iskaze svoju kreativnost...pokazalo se do sada kao veoma dobra i korisna stvar. namigivanje

btw. nadam se da ce se jednoga dana, ispuniti i moja zelja Big Grin da imamo i navijacki strip, Big Grin volim slikovite price, kakve npr. cesto najlepse ume da isprica ula...e sad kad bi jos neko umeo da nacrta to sto on isprica, to bi bila uzivancija... ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Na kakav nacin ekipa Brigate opstaje,i koliko znace organizaciji Severa,govori i cinjenica koliko su Brigadiri zajedno!!!!!
Prvi medju jednakima,sa fantasticnim pojedincima i najboljom organizacijom,svrstavaju se u najbolje hool ekipe ovih prostora a i sire!!!!!
Sve cestitke za godisnjicu i sve najbolje!!!!! :ruke
Eh,taj casopis...
Potreban je suvarak za takvu exkurziju...zato ko ima da plati pa da se klati!!Ovo nije zezanje-jer je stampa za dobar casopis ubistveno skupa!!!!!
Zato su po nekom mom misljenju bolji "vodici",ili tzv.mini casopisi koji bi pisali o navijacima i navijackom zivotu!!!!
P.T.L.N. JE ODLICAN ali je na neki nacin i "stopiran" jer je preskup... Sad
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Mila jel je i tebi Brigate najsimpaticnija ekipa Wink
Reply
Ja te sada cooliram,MH2000!!!!! ;pljuga
Bili i ostali najsimpaticniji!!!!!! namigivanje
:batine te!!!!!
Reply
bili? a zar nisu bili.....nema veze :rofl
i evo ja sam za proterivanje incidenta sa severa ne moze covek da pusti post ovde, odmah stizu SMS pretnje :rofl
a i vidite kakvu su mi slicicu stavili stvarno nije u redu ;pljuga
Reply
Pisi na engleskom,razumecemo te!!!!! namigivanje
Sta se zalis,pa imas najbolji avatar... Smile ,ili hoces da ti neko drugi po sopstvenom nahodjenju stavi avatar? namigivanje
Reply
ma stavljajte sta god hocete samo nemojte da mi budite ukucane SMS-om Smile
Reply
Moli se Bogu sto sam na netu,inace znas kad ces sada da spavas-NIKADA!?
A gde vi strangersi nabavljate Zvezdine majice,salove,kape...
Ja to cisto informativno,jer imam ortakinju u Americi,pa posto znam da si i ti tu negde,pomislila sam da mozes da joj pomognes da nabavi nesto Zvezdino... Smile
Reply
www.delije.net pa onda neka ide na shop ta drugarica, ima gomila stvari za narucivanje
nego nesto se prica da deo incidenta osniva lavice i prelazi da navija za zeleznik?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: