Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stigle poreske prijave
Pre nekoliko dana stigle su poreske prijave za sve fudbalere Crvene zvezde. Prijave se odnose na njihova godisnja primanja (plate) i obracunate su po jedinstvenoj poreskoj stopi od 20 odsto. Prijave, inace, glase na iznose od 200 000 do 400 000 dinara. Dakle, raspon godisnjih plata ide od 1 000 000 do 2 000 000 dinara (normalno je da najnize cifre primaju "Ubljani", a najvise standardni prvotimci i najbolji u timu - Zigic, Mladenovic...). Kada se sve to preracuna u evrice, najniza godisnja plata fudbalera CZ iznosi 14 285 evra (mesecno 1190 evra), a najvisa 28 570 evra (mesecno 2380 evra).

Malo li je na ovu skupocu?! :bes Ja nekima (kao sto su Perovic, Ilic, Vitakic...) ne bih dao ni 100 evra mesecno jer se kao pi.ke vuku po terenu i ne zasluzuju ni jedan je..ni dinar od Zvezde...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
A jel ti stvarno mislis da je njima tolika plata :zbunjen
Reply
ova tema nije za hool forum
[Image: pobednik.jpg]
Reply
mislim da je ta jedinstvena poreska stopa na plate 14% a ne 20%.
i mislim da se 20% porez obracunava na promet kao jedinstvena poreska stopa.
p.s. bez ljutnje molim vas, slobodno me ispravite ako nisam u pravu Smile
Reply
Pogresio si.Nisu tolike plate u zvezdi.Mnogo su manje.A porezi su zaista toliki.
Daj da pomognemo igracima i da im damo koju kintu za porez...
DEMO ZAJEDNO
Reply
Mozda njihove plate i nisu tolike, ja sam to zakljucio deduktivnim putem Big Grin , ali informacija o iznosu na koji glase poreske prijave je proverena, budite sigurni. Ako nekome smeta, neka tema ide na kafanu, nemam nista protiv.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Quote:Pogresio si.Nisu tolike plate u zvezdi.Mnogo su manje.
:o :o :o
Mamic je nedavno ponudija Kranjcaru Miljun i po Eura za 5 godina (samo place, bez premija, dodataka itd) NETO
U Hajduku je Pletikosa donedavno ima 150.000 eura godisnje
sad je prosjecna placa oko 50.000 godisnje
jebate pa vi ste u goren kurcu nego san mislija... :zbunjen a mi se nesto zalimo
Reply
Sve pare idu na kosarku, fudbal vise niko i ne gleda.
Reply
?? ??? ??? ???? ???? ??? ????????(? ?? 3,4 ???? ????) ???? ?? ????????? ???? ????? ???? ?????? (???? ?????-????? ?????) :o ????? ???????? ????? ??????,?? ?? ??????(???? ?? ?? ????? ??????) Smile
Reply
???? ???? ??.?? ?????? ?? ?? ?????.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)