Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 2015-16
Није згорег окачити распоред европских утакмица. За дијаспору су свакако занимљива два везана гостовања у Француској и Немачкој.

[Image: kkcz.png]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Релативно лош, или боље речено не убедљив старт сезоне. Разлог томе се може описати са 5 речи уз 3 додатне, а те речи су: Калина, Јака, Ђенка, Боби, Виллиамс уз Митар, Дангуба и Тејић.

Доста рада, као и што Радоња рече, је пред нама/њиме! Само напред!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Reply
Само напред. Све ће доћи на своје. А видећемо и курчење Реала када нам дођу у Београд на ноге....
Reply
Kakve bre veze imaju povrede Mitrovića i Dangubića, sa činjenicom da ti igrači prebacuju ili podbacuju otvorene šuteve. Pa ovo je skup antišutera na jednom mestu. Kao da bacaju cepanice. Šta kao Dangubić i Mitrović bi zatrpali protivnički koš...Ajde muka mi je od ovakvih alibija. Onom ko je sastavlajo ovaj tim treba zakonom zabraniti da se bavi košarkom, nazadno je za ovaj sport. Kakav Mekel, Tompson ... U našoj ligi ima igrača koji bi više doprineli igri od njih. Džaba im sve kad koš nisu u stanju da pogode. Jović ako bar jednom po utakmici ne promaši čitav obruč ništa nije uradio. Mečka Božana. Neka mu neko kaže da skine bar 10 kilograma, jer iako nema gram sala on je sa ovom masom prespor i što je još bitnije nema dovoljno eksplozivnosti. On dok napravi korak u stranu igrač ga je obišao 2 puta... Kao da je klasično bildovao u teretani, ono - rad sa velikom masom, sporo podizanje tereta i mali broj ponavljanja. Mekel - tip koji trči na petama i ništa ne ume da iskreira a igra pleja. Svaki put laički rečeno promaši zamalo ili pokušava neko besmisleno dodavanje. Ko je njega i kako doveo u NBA pitaj boga. Sofo - penzija, Alisa u zemlji čuda. On nije više spospban da hoda, a kamoli da igra košarku. Miličića da su doveli sada direktno iz kafane više bi doprineo. Prosto čovek i u kafani deluje življe i pokretljivije od ovog simpatičnog debeljuce ćiji pokreti izgledaju kao usporeni film.

Дакле, нађох један ваљан коментар на једном порталу... који реално осликава стање ствари. Довођење Софоа је био само маркетиншки трик. Довели некада ваљаног "приплодног бика који једе малу децу под рекетом", а сада матору рагу која не може ни да ваљано потрчи... с друге стране, ја му никада нећу скандирати нити аплаудирати, јер док је носио дрес Макабија, певали смо "Аигамису Софо". Паметном довољно. Његов долазак је грешка.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Тај исти Софо кад нам је прошле године за 20 минута натрпао 15 комада, није био матора рага, тако да сигурно није ни сад. Нити центар са својих 30 година може да буде матор. Проблем је што се од њега очекивало нешто за шта није способан.
Ако хоћеш таквог центра, онда и тим морао да ти буде састављен од атлета као што је био Макабијев, да би играч као Софо дошао до изражаја, мораш да имаш и креативног плеја, што ми немамо.

Лоше смо саставили тим + су на то дошле повреде. Да ли ће управа успети да исправи брљотине, време ће показати.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)