Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Турнир у малом фудбалу! 10 ГОДИНА КАФЕА!
У недељу 24.06. одржаће се 9. турнир у малом фудбалу, којим ће бити обележено 10 година постојања кафеа.
Игра се 5+1, са две измене. Ако неко нема екипу, а жели да игра, биће као и увек до сад прикључен некој од екипа.

Пријаве шаљите мени преко приватних порука.
http://www.delije-caffe.net/forum/index....d;u=104576
Пријаве и потврда учествовања ће трајати до петка 22. јуна.

Пријављене екипе ће информације о локацији и сатници добити накнадно, као и до сад.

Reply
Очекујемо ваше пријаве! Прошле године било је 12 екипа, овог пута биће више екипа, па ћемо жреб обавити већ у суботу 23. јуна, са унапред већ познатим сатницама, како екипе не би дуго чекале на одигравање меча.

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Kako ide prijavljivanje jer mogu ovde prijavim ekipu???
Reply
..
Reply
Ако не знаш код Звездаша .
Reply
Извињавам се свима због кашњења.
Имамо 14 екипа и ово је био најбољи формат такмичења, како би све екипе одиграле што више утакмица.
Утакмице се играју по 14 минута. Свако са сваким, по најбоље две екипе пролазе у наредну фазу где се игра на испадање.

А група: Београдска калдрма, Требиње, Борчани, РСБ2
Б група: Ултрас Миријево, РСБ, Сењак
В група: Just do it, Предатор, Калуђерица, Ред Хот Чили Вили
Г група: Борчани 2, Медак 3, Ултрас Миријево 2

Жреб је био диригован само у смислу да Ред Стар Белграде, Ултрас Миријево и Борчани, који имају по две екипе, нису могли у исту групу, већ су пребацивани у прву наредну.
Детаље о месту одигравања и локацији добићете преко ПП порука, они који су пријављивали екипе. Ако нешто није јасно или ако не добијете поруку, питајте исто на ПП.
Reply
Да је било 16 екипа, одмах би играли на испадање. Овако пошто има 14 екипа, свака ће одиграти најмање две утакмице. Видимо се сутра на турниру!
Reply
Елиминациони део:

А1-Б2 = Д
Б1-А2= Ђ

В1-Г2= Е
Г1-В2= Ж

Д-Е= ФИНАЛИСТА 1
Ђ-Ж= ФИНАЛИСТА  2
Reply
Јуче је био дан за памћење, поводом 10-годишњице рада сајта, одржан је девети турнир у малом фудбалу. Очекивало се да ће бити 16 екипа, међу којима прошлогодишњи финалиста Звездара и увек јака РСФ-ова екипа, Бригадири, Псајхо Јунит, Риф Раф, међутим неки су ми се извинули и нису били у могућности да се окупе... тако да је на крају било 14 екипа, а турнир је био занимљивији, пун преокрета и квалитетнији него прошле године.

Турнир је освојио прошлогодишњи победник Ултрас Миријево 2, који је победио екипу РедСтарБелграде (прошле године једва испала у групној фази) резултатом 3:2. Морам истаћи да је екипа Сењак била међу фаворитима, ал није имала среће у полуфиналу при извођењу пенала.

Хвала свима који су дошли, битно је да се нико није повредио, видимо се следеће године, када буде 10-ти турнир, када ће бити награде и за најбољег играча, стрелца и голмана.

Током сликања групне фотке, орило се "Не треба нам плаћена титула..."  ;D

Слика:
[Image: delije-kafe-2012-turnir.jpg]

Што се тиче оригиналне слике без замућених фаца, биће послата учесницима турнира. Убрзо ћу поставити табелу с резултатима.
Reply
Ова сад екипа УМ2 је имала тотално други састав од прошлогодишње, само да се зна, да се не збуне људи  Smile
Организација је била феноменална, свака част кафе-екипи  Smile
И следеће године видите да се ова групна слика направи одма чим почне турнир, пошто неки оду кући кад изгубе, што је и нормално. На овој слици фали још најмање 3 екипе. Свака част онима који су остали до последње текме да испрате све иако су испали. И било би супер кад би се награде делиле на лицу места, ал добро... видимо се следећег лета  Wink
[Image: 1325610520.jpg][Image: 1319482926.jpg][Image: 1325610520.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)