Threads: 18
Делије, покажимо Србији како се воли клуб, како се слави освајање купа, имамо цео стадион, буквално цео стадион ће бити наш, очекује нас незабораван меч у Крушевцу, дођите што раније да се не би стварала гужва јер ће бити много жандара, немојте дозволити да вас провоцирају и покваре нам славље!
СВИ У КРУШЕВАЦ!!!
Threads: 1
Само бих замолио да неко ko je компетентан потврди да су дефинитивно све улазнице продате, и за исток и за југ? Ако је остало још, да ли ће се продавати сутра на Маракани? Хвала.
А ја сам цео живот свој дао њој...
Threads: 0
05-14-2012, 12:32 AM
(This post was last modified: 05-14-2012, 12:47 AM by влада-дс-1989.)
![[Image: nMSxL.jpg]](http://i.imgur.com/nMSxL.jpg)
ДОБРОДОШЛИ У ЗВЕЗДИН ГРАД!!!ДОБРОДОШЛИ У КРУШЕВАЦ!!!!
Threads: 1
Срећно момци, лијепо се проведите

. А ја ћу ипак чекати војводину, остадох без карте ..
А ја сам цео живот свој дао њој...
Threads: 5
05-16-2012, 05:42 PM
(This post was last modified: 05-16-2012, 08:40 PM by Сале90.)
КУП ЈЕ НАШ!!!
Threads: 3
Док цигани теби певају, други само Север гледају и не могу да разумеју како ствари овде настају ..
БРАВО ДЕЛИЈЕ !
Threads: 5
Threads: 38
Крушевац цео,црвено бео...Већ од раних поподневних сати улице града биле су пуне делија...Буквално на сваком ћошку се чула песма делија,а највише навијача се скупило у центру,где су из бубањ и барјак орила песма...уз пиво наравно

До стадиона се ишло кортеом...велика гужва на улазу...Цео стадион је био напуњен делијама...на истоку другари из крушевца и заиста велике похвале за исток који је константно навијао целу утакмицу.Кореографија и бакљада на целом стадиону,заиста атмосфера за памћење.Мање више стандаре песме уз добро дозивање и понављање са целим стадионим...На крају утакмице нова песма посвећена нашем драгом толету...НЕ ТРЕБА НАМ,ПЛАЋЕНА ТИТУЛА !!! велико славље на целом стадиону,које се пронело на улице града,аутопут,где су играчи били заробљени на пумпи добрих пола сата...ЦИГАНИ ПОЗДРАВЉАЈУ СВОЈЕ ШАМПИОНЕ... СВИ У НОВИ САД !!!
Threads: 10
Threads: 0
05-17-2012, 03:51 PM
(This post was last modified: 05-17-2012, 09:32 PM by Белградо1389.)
Утисци су феноменални! Једино што су нас плави мало зезали, па смо морали да кружимо око целог стадиона да би ушли на Север... И, мислим да ниједан Делија није ушао на стадион са фабричком бојом патика,а шатро реновирали...
Апел мишковићу, да поново реновира ону шталу!
Срамота је само, што играчи беже од навијача. Следећи пут мало лакше ;D
NO CADÚ-NO FOOTBALL !