Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Јавор - ФК Црвена звезда 10.3.2012
Утакмица ће бити одиграна у ИВАЊИЦИ, субота 10. март са почетком у 14:00 часова.

Улазнице :
http://www.crvenazvezdafk.com/src/karte-...ontent.htm

Идемо ДЕЛИЈЕ !
Reply
По ко зна који пут су Делије преплавиле Ивањицу... Кажу локалци, можда и највеће интересовање и најмасовнија посета до сада... Тесне су биле трибине маленог стадиона Јавора, али довољне да приме све оне који су прешли километре и километре да буду уз своју црвено белу љубав... Југ и Исток као и прошли пут, скоро јединствен коп, две навијачке трибине, и Запад већински "наш", али мање расположен за навијање у односу на две поменуте, посебно јужну, одакле је дириговано "Звездиним навијачким оркестром"...

Од самог почетка, момци из Београда и осталих српских градова Србије, ЦГ и Републике Српске, кренули су са песмом која већ стандардно не престаје свих 90 минута... У првом полувремену доста добро навијање уз понеку бакљу и дим... Већ познате песме, скандирања, од По зими киши, Сунцу, снегу или кошави, па до дозивања са Истоком и Западом... Одличан ритам бубњара је допринео и да исток буде укључен у навијање скоро целу утакмицу, не само током дозивања... Иако почетак на терену није обећавао, још јачим певањем момци су добили крила, преокренули резултат, па доживесмо и да њихова добра игра носи наше позитивно расположење и песму...

Добар део другог полувремена певана нова песма, која је на моменте одлично звучала:

Још давно ко дете ја нашо сам пут
да будем уз тебе и срећан и љут

Многи су хтели да сруше нам све
ал љубав ка теби још јача је

Након тога, и ми и фудбалери рутински приводимо утакмицу крају... На путу ка БГ нам стижу лепе вести из комшилука, предност је све мања... Опет нас чека слободан улаз на Маракану у среду, да ли треба неки додатни позив после свега па да поново напунимо стадион?! Идемо Делије, Звезда нас зове!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...2/javor_CZ
Reply
Одличан клип са мелодијом за нову песму, па полако сви који нису били нек се спреме за среду, а они који су били нек "уђу" мало више у мелодију...

Делије Север Још Давно Ко Дете нова песма
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Чини ми се никад боље одрађена Ивањица. Рекао бих и да је певање било на добром нивоу и да није било већих падова. Још само да  ови имају поштен стадион јер би нас у овом тренутку сигурно отишло много више. Што се нове песме тиче било је у старту доста коментара како је мртва,спора,да је тужбалица итд али видели смо сви на крају утакмице како је то скроз друга прича кад се пусти глас. Нема шта,одличан текст,одлична мелодија и на нама је да се песма прими и да постане део редовног репертоара.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: