Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА-смедерево (среда 23.11.2011 18:00 часова) 1/4 финала куп
Цигани,Делије,Звездаши,

У среду нам долази јсд филијала под именом фк смедерево, 3 дана пред дерби са једином намером да на терену "осакате" играче и тако "припреме" за предстојећи меч у суботу против свог првог тима.
Дунавски пацовчићи морају да се истерају са Маракане до сада незабележеном атмосфером у сусрету са истима.Мора толико да се чује да се накот усере и у свом станишту са друге стране Топчидерског брда!Толико јако да пацовкој анимир дами-ђурици испадне пудријера и руж за усне кад крене у среду увече на смену!

КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...derevo_kup
Reply
Скратите ову 6. слику...нема потребе да се виде празне столице...ничему не служи.
Reply
(11-23-2011, 09:47 PM)Ujka Vanja link Wrote:Скратите ову 6. слику...нема потребе да се виде празне столице...ничему не служи.
Нема потребе,то је реалност.Некоме смета хладноћа,има тв пренос а прави ДЕЛИЈА је ту и кад су мале утакмице и није га брига ко му је противник.Опет идемо на оно да се ЗВЕЗДА воли сваког дана...сваког трена...Навијање сасвим солидно,парола у центар,противничких навијача ни од корова,нова песма за дерби одлична,нек неко постави речи да неби погрешио неку реч.Зима је почела,шалове у руке запевајмо сви...глупи гробари Wink
Reply
Не знам да ли за противничке навијаче иронично говориш,добро је познато зашто људи не долазе.
Reply
А знаш зашто Ултра Семендрија није дошла? Да им цела група не шљака радним даном?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
http://semendria.com/?p=7870
(11-24-2011, 04:35 PM)KizaLion link Wrote:А знаш зашто Ултра Семендрија није дошла? Да им цела група не шљака радним даном?
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(11-24-2011, 12:22 PM)MACAK link Wrote:[quote author=Ujka Vanja link=topic=4052.msg95258#msg95258 date=1322084850]
Скратите ову 6. слику...нема потребе да се виде празне столице...ничему не служи.
Нема потребе,то је реалност.Некоме смета хладноћа,има тв пренос а прави ДЕЛИЈА је ту и кад су мале утакмице и није га брига ко му је противник.Опет идемо на оно да се ЗВЕЗДА воли сваког дана...сваког трена...Навијање сасвим солидно,парола у центар,противничких навијача ни од корова,нова песма за дерби одлична,нек неко постави речи да неби погрешио неку реч.Зима је почела,шалове у руке запевајмо сви...глупи гробари Wink
[/quote]
Слика се прави да би изгледала што лепше!Не треба додавати у фотошопу људе наравно,али не треба ни да вире овако столице...јадно и бедно!Није лоше некада кад баш желимо нешто да покажемо,да се уради нека слика ако треба и са југа и без зума...али ако се праве слике које треба да буду најбољи делови са утакмице,онда дефинитивно празне столице немају шта да траже са стране!Нико није ментално ретардиран да не може да схвати да су овде пуна само два сектора,онај коме требају столице са стране да би то схватио...тај и не треба да схвати ништа!Дакле,слика се прави да дочара ШТО ЛЕПШЕ И ШТО БОЉЕ атмосферу са једне утакмице.А под то спада много ствари,па и та како сликаш,из ког угла...колико приказујеш и шта је вишак.
Друго је када је трибина малтене пуна па се види са стране мало,мада и тад треба избегавати...док је скроз друга ствар овакво скретање пажње на нешто.Ја када гледам слике са ове утакмице,прескочим сваки пут ову јер није интересантна једноставно за око...
Сад,кад већ стоји...нека стоји.
http://www.delije.net/galerija/11_12/111..._kup_3.jpg
И ако ни ова није ништа посебно...100 пута је боља за око него ова спорна!
Reply
Мени само боде очи ова застава Закинтоса. Изгледа ми неозбиљно, односно више као нека парола...Једноставна слова на црвеној подлози.
Твоје име је на облацима, на врху трона !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: