Threads: 38
Треће гостовање у седам дана,можда и најтеже,прошле сезоне смо оставили сва три бода,доста људи је остало ван трибине због цене карте,и сад је дошло време наплате дугова ,победе на трибинама и на терену !!!
НЕДЕЉА,16 часова......Улазнице за све трибине коштају САМО 200 динара.Сви се сећамо цени карата годинама уназад од по 1000 динара.Ове сезоне је коначно цена сасвим прикладна и може се рећи јефтина.Термин идеалан,нерадни дан,време кажу лепо и заиста нема разлога да цео стадион не буде ЦРВЕНО БЕО !!! Кола,комби,бусеви,возови,сви путеви у недељу воде у КУЛУ,време наплате је дошло. СВИ У КУЛУ,ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Threads: 28
ФК Црвена звезда обавештава своје навијаче да ће се карте за утакмицу
Хајдук – Црвена звезда, која се игра у недељу 25. септембра у Кули, продавати и на благајни Маракане.
Карте ће се продавати у петак и суботу од 12,00 до 17,00 часова.
У Београд је из Куле стигао контигент од 1000 карата, које ће се продавати по цени од 200 динара. Све карте које се не продају на Маракани, биће враћене у Кулу и продаваће се на дан утакмице.
Утакмице ће почети у 16,00 часова.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/karte-...ontent.htm
Threads: 0
Карте се данас неће продавати на Маракани.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/vazno-...ontent.htm
Без обзира на све, сутра инвазија!
Не, нема тог закона...
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Threads: 38
Одлична утакмица.Гледајући пар година уназад,кулу,ова утакмица је бројчано најбоља.И оно најбитније 3 гостовања у 7 дана,три победе.Као што сам већ напоменуо,бројност одлична,мала рупа код семафора,али је зато ка западу и на западу било доста наших људи,стадион пун.И овога пута север је изгурао играче до тог једног гола,бледа игра.На полувремену подељене ролнице и папирићи,као на већини гостовања,уз велики број димова.Парола на огради - ХОЋЕМО ТИТУЛУ,а на трибини током утакмице избачено је - Народ на барикади...Власт на паради.Поменут и нама драги председник лоповског савеза,много добро грмело.На крају Ајде,играј и бори се и мој тим је првак био.Све у свему одлична утакмица,одлична бројност,солидно навијање.Пред нама је 6 дана до концерта,улазница 500 динара,паре иду за помоћ народу на Космету.То мора да буде позив за све навијање,симпатизере,звездаше да доћу,погледају звезду и помогну БРАЋИ на Космету.Идемо делије,СВИ НА МАРАКАНУ,СВИ ЗА КОСОВО !!!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Одлично одрађено гостовање. Јесте та туча на крају мало покварила утисак али је све остало било на највишем нивоу.
КOСОВО ЈЕ СРПСКО, УВЕК БИЛО И БИЋЕ!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 2
(09-26-2011, 05:32 PM)1389! link Wrote:Јесте та туча на крају мало покварила утисак али је све остало било на највишем нивоу.
Све је то саставни део дешавања на трибини и шта је ту је. Више су ми засметали повици "стоко сељачка" него сама туча.
Тек када сам погледао видео снимак навијања из Куле успео сам да сагледам целокупну слику и видео дупке попуњене две трибине. Навијачко издање сасвим добро мада увек може боље. Било је тренутака када се трибина буквално тресла од хука поготово у другом делу утакмице. Барјаци, пароле, велики транспарент на огради и пиротехничка фешта са почетка другог полувремена употпунили су навијачки дан и створили су лепу слику недељног поподнева у Кули, и што је много битно однели смо сва три бода и прегурали ово неугодно фудбалко гостовање. Следи ман утакмица на Маракани са крагујевачким Радничким а након тога хуманитарни концерт за наше Косово и Метохију. Стадион мора бити пун !!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 18
Ова тема се закључава, ко је имао шта да каже рекао је... Сада сви своје снаге усмерите ка концерту и што већем броју људи који ћете довести, утакмица и концерт су једина тема на којој на подфоруму Северна трибина може да се пише до суботе увече!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!