Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видовдан 2011
Браћо, ближи се Видовдан. Најистакнутији Србски празник, дан који наш народ НЕ СМЕ да заборави, и дан када сваки Србин треба да се појави на Косову пољу. Служба је у манастиру Грачаница, потом парастос Косовским јунацима на Газиместану. Што се организованих одлазака из Београда тиче накнадно ћу написати оно што сазнам, све у свему имате довољно времена да се организујете и скупите паре, 2000 колико је било прошле године стварно није нека цифра.

едит : Замолио бих све који буду у Грачаници, да за време литургије не врте барјаке, и да се не баца смеће у манастиру. Такве ствари нам не приличе, и верујем да на овом форуму вероватно нема таквих дебила, али важно је ово напоменути.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
[Image: fd6d1l.jpg]
Reply
ко није у могућности да иде нека скупља одећу,купује намирнице.свака помоћ значи.
Reply
У организацији ''Независне Асоцијације Студената''

(06-17-2011, 01:52 PM)UrbanBaby link Wrote: http://fknikolasekulic.com/svizakosmet.n...ovdan.html

У организацији ''Делија''

[Image: 263717_182272798493589_100001326092223_4...5255_n.jpg]
Reply
Чујем да се неки људи цимају да ли је плакат за Видовдан валидан, јер нема ништа на званичном сајту. Одговор је да јесте, Делије и овај пут организују одлазак на Косово и Метохију за Видовдан. За све оне који се још увек двоуме да ли да иду, нека одгледају ово.

SerbTV devojcica recituje Ko da mi uzme iz moje duse Kosovo

ЕДИТ:

Прошле године нас је било нешто мање него пре 2, из разлога што су напредњаци правили митинг у Крушевцу. Хајде да нас ове године буде више, да покажемо да се нисмо предали! Све организације траже од 2500 до 3000 динара, ми смо скоро једини који су ставили реалну цену. Са вером у Бога, за Србско Косово и Метохију!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: