09-10-2003, 11:10 PM
Evo kraci izvestaj sa tekme. Marakana solidno popunjena a Jug je bruka, skoro prazan. Mada se naboj osecao jos pre pocetka tekme kao i uvek dok je repka igrala. Na Severu di sam ja bio primetio sam par vidjenijih Cigana, naravno i neke druge koji su otisli na istok/zapad. Italija je bila atraktivan protivnik tako da niko nije imao razloga da ne dodje. Na pocetku smo izvredjali zabare i njihovu himnu, kao u Galeriji takodje je bilo dosta zabara oko 50 - verovatno neki Indijanci. Indijanci im prate repku. Naravno poslastica na to je bila nasa himna - ja sam poludeo zbog toga, sumnjam da me je neko nadglasao u zvizdanju
Oduvek sam klicao Boze Pravde...Od pesama nije se pevalo nista od cetnickih, ni srpskih nego samo Zivela Zivela Kraljevina Srbija kao i Srbija, Srbija, kao i Ajmo ajde... svi u napad. Posle onih Savinih promasaja pizdili smo do jaja. Savo Majmune je postalo neizbezno. Kad je Ljuboja usao tad postaje perverzija. Mislim da ce biti do jaja napadac, samo da nadjemo kvalitetnog trenera jos + ocistimo FS SCG. Onda se tad mozemo nadati Nemackoj 2006. Najvise su ljudi pozdravili Boskovica koji je stvarno igrao dobro
Da smo imali malo vise srece prosli bismo dalje. Igracima ne zameram na borbenosti. Zandara je bilo dosta u full opremi ali ni to ne vredi slabo su uhranjeni kost im se vidi.
Jedno sto me je zacudilo pri kraju tekme. Neki lik iz obezbedjenja na tartan stazi vodi konverzaciju i mlatara nesto rukama nekom na tribini. Pa sam provalio kako kaze da nema para za Semafor (koji nije radio), i da neki "Celavi" drpa pare u dzep. Jel postoji neki "Celavi" u upravi stadiona ?! Ja sam se malo raspito ne zna niko.
Videcemo kako ce sve dalje funkcionisati, i kakva ce nam drzava ostati. Da li Kraljevina Srbija (sa Amerikancima na vratu) ili ovo sa Crnogorcima. Uskoro cemo znati koju repku cemo bodriti u Nemackoj. To bi moglo da bude ludilo.

Jedno sto me je zacudilo pri kraju tekme. Neki lik iz obezbedjenja na tartan stazi vodi konverzaciju i mlatara nesto rukama nekom na tribini. Pa sam provalio kako kaze da nema para za Semafor (koji nije radio), i da neki "Celavi" drpa pare u dzep. Jel postoji neki "Celavi" u upravi stadiona ?! Ja sam se malo raspito ne zna niko.
Videcemo kako ce sve dalje funkcionisati, i kakva ce nam drzava ostati. Da li Kraljevina Srbija (sa Amerikancima na vratu) ili ovo sa Crnogorcima. Uskoro cemo znati koju repku cemo bodriti u Nemackoj. To bi moglo da bude ludilo.