Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Реванш полуфинала Купа, среда, 17 часова
Делије, наша Звезда у среду у 5 игра реванш полуфинала Купа Србије против најљућег ривала. Сви знамо са којим резултатом улазимо у ову утакмицу и зато је битно да је схватимо најозбиљније могуће, не би ли погурали екипу да направи чудо. Врло је важно да људи не дођу на ову утакмицу да гледају Звезду како пролази у финале Купа, већ да дођу са намером да 95+ минута дају целог себе за клуб и групу. Да се случајно не осети присуство противничке навијачке групе, макар на терену кренуло поново по злу! Само таквим приступом Делија утакмици, верујем да и клуб може нешто да уради. Нека нам Динамо Тбилиси буде водиља! Капирам да људи који читају наше форуме све ово већ знају, али намерно довољно раније отварам тему да би причу раширили што више.

Поновићу и оно што сам рекао пред прву утакмицу у Купу. Због незгодног термина је јако битно да сви који су у могућности уђу раније на стадион, да и они који буду јурили на сам почетак могу ко људи да уђу на стадион!

ИДЕМО ДЕЛИЈЕ! Са нама се може све што се пожели...
Reply
..
Reply
ми у старту имамо негативан резултат који није мали и тога треба да буде свестан свако ко дође на север.. то подразумева да неће пола трибине чупати косу и гледати помно сваку шансу и прилику као да је зачаран, не обраћајући пажњу на оно што се дешава на трибини, издање из другог полувремена са првог меча НЕ СМЕ да се понови..

да напоменем да је карта за исток сада свега 200 динара скупља од оне коју смо плаћали за север на јна, тако да свако ко не жели да пева, скаче, урла, дивља, врти барјак и врши остале навијачке активности треба да узме карту за ту трибину... ово исто важи и за девојке које су се на северу накотиле у последњој полусезони! у среду су на северу потребни НАВИЈАЧИ који ће својим громогласним навијањем гурати свој клуб ка малтене немогућем, а не спортски коментатори, сниматељи, фотографи, блејачи, дувачи, позери, пијандуре(пијанац, ништа лично) и они који једва чекају да упуте звиждук због лошег додавања! нека буде срамота такве који дођу на север, јер су вероватно ускратили место некоме ко би последњи атом снаге извукао до 90 и неког минута!

ПЕВАЈ, СКАЧИ, ДИВЉАЈ, ВРТИ БАРЈАК!
НИЈЕ СРАМОТА!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
негде сам прочитао да важе сезонске за дерби,јел то истина или? собзиром да за куп углавном нису важиле.
Reply
(04-03-2011, 12:43 PM)Skrimo link Wrote: негде сам прочитао да важе сезонске за дерби,јел то истина или? собзиром да за куп углавном нису важиле.
Да,важе сезонске јер се играју две утакмице...
Reply
Reply
Ово данас је требало доживети!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
..
Reply
Данас је све било како треба. Стандардан репертоар песама + 3 нове о мустафи. После гола тотална лудница,како на трибини,тако Бога ми и на терену. Они преко пута нас неприметни ( нечујни ) готово целу утакмицу,посебно у другом полувремену. Јак утисак на мене је оставио човек који је возио онај Анлаве џип,када је упао у ону рупу  Big Grin
Остаје жал за неким шансама,али ипак мислим да можемо бити задовољни и игром,а посебно навијањем.
Reply
ево једна слика за сад:

http://img683.imageshack.us/i/131860sder...adimi.jpg/
[Image: catsrtr.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)