Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда - БСК, недеља, 7 сати!
Делије, дерби је остао иза нас. У вези те утакмице је већ све речено, а ми настављамо даље. Наш клуб наставља борбу за бодове у којој му је преко потребна наша помоћ. Пред нашом групом је изазов да покажемо да нема тог пораза који нас може спутати и зато сви знате шта вам је чинити!

Недеља, 7 сати, одличан термин, СВИ НА СЕВЕР!
Reply
[Image: 190474_200434943314591_134703819887704_7...4587_n.jpg]
Reply
запечи?!
Reply
(03-18-2011, 11:45 AM)EKV link Wrote: запечи?!

Пише ЗАЛЕЧИ ! Мала је разлика између П и Л
http://img684.imageshack.us/img684/493/86861051.jpg
Reply
Aјде да не иде тема у погрешном смеру, у сваком случају ко год да је радио летак/најаву, нека следећи пут бира срећније решење за фонт, овде дилема постоји...

На друге ствари овај пут треба да трошимо енергију... Поновити посете из прва 2 пролећна кола, минимум! А ако да Бог и порадимо на довођењу нових људи, да нас буде још више! Идемо, имали смо само једно мало саплитање, чека нас још пуно битака, рат нисмо изгубили!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
У прошлој сезони смо такође играли против Борче после оба изгубљена дербија. На јесен на Карабурми је екипа крв пропишала не би ли добила утакмицу, а на пролеће се играло пред празним трибинама. Мени је та утакмица којој нисмо присуствовали требала као ретко шта у животу, да се искачемо, испразнимо, навијамо и решимо се негативне енергије коју је проузроковао пораз у дербију. Слично је било и јесенас кад сам после дербија једва дочекао среду и Борац у Купу. Не знам за друге, али мени је ово већ преверени рецепт. После болног пораза, следећа утакмица је најбоља терапија!
Reply
[Image: 2w74ftv.jpg]
Reply
Стока је урадила шта је урадила,а сада ми за себе!!!Сјајна прилика за -3 и да поново од нас зависи првенство!Ролне,папирићи,грло,дланови...Кише има може и купаћи!? : ??? Big Grin
СРБИЈА СРБИМА СВИМ СРЕДСТВИМА
Reply
Слике...
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...sk%20borca
Reply
Биће видео за сат и по, два.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: