Threads: 18
...а може и Црвена Звезда - Јагодина...
елем, у суботу од 13ч играмо у Јагодини.. управа домаћина је због доброг владања и приређивања спектакала ;D на претходним утакмицама одлучила да нам уступи северну трибину која је завршена, покривена кровом и прима феноменалних 4500 људи.. ова трибина се сада сврстала у једну од ретких која не задовољава 'ливада стандард' и дефинитивно заслужује да је посетимо у највећем броју икада и оправдамо наклоност домаћина! у прилог томе иде и симболична цена карте од 200 динара која већ од данас може да се купи на Маракани.. да ли је могло боље од овога???
СВИ У ЈАГОДИНУ!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 9
Ред вожње из Бг-а, бусом . . .
http://www.bas.rs/redvoznje_2.asp?optPil...1%83%D0%B1
НА Маракану послат је контигент од 1 000 улазница које ће се продавати данас и сутра на благајни од 12 до 18 часова, најављује се право пролећно време

, један савет за све који се још премишљају да ли да крену у Јагодину или не,
крените људи нећете се покајати биће незаборавно !!!!
Могу да пљују оног палму да је овакав и онакав, али он нас је овај пут испоштовао максимално, што се цене карата тиче а и за већу и бољу трибину!!! Па нека се џомбави мало преиспита сам са собом, јер смо према људима увек били коректни! Зато сви у Јагодину у суботу, време врхунско, идеални услови, само да се одради шмекерски, да се порани...
Threads: 1
не знам за вас,али ја ни ове године не прескачем базен ;D
Сви бре у јагодину...коначно гостовање
(03-10-2011, 01:11 PM)luconi link Wrote:Могу да пљују оног палму да је овакав и онакав, али он нас је овај пут испоштовао максимално, што се цене карата тиче а и за већу и бољу трибину!!! Па нека се џомбави мало преиспита сам са собом, јер смо према људима увек били коректни! Зато сви у Јагодину у суботу, време врхунско, идеални услови, само да се одради шмекерски, да се порани... 
палма нас је сваки пут испоштовао максимално и јагодина је један од ретких градова где навијачи нису дочекани као терористи, него као људи којима је дозвољено кретање..
СМРТ ДИКТАТУРИ!
03-11-2011, 12:49 AM
(This post was last modified: 03-11-2011, 01:05 PM by KizaLion.)
једна корисна информација..
Quote:Делије,стварно би била штета да неискористимо ову прелепу навијачку трибину да направимо заједно лепу атмосферу и кореографију.
Цела Србија већ два дана прикупља новине и цепка папириће како би на стадиону направили карневалску трибину.
Укључимо се сви,папирћи нису забрањени да се унесу на стадион,.
Нек свако са собом понесе најмање пуну кесу папирића које ћемо да бацамо током утакмице.
МОБИЛИЗАЦИЈА
СМРТ ДИКТАТУРИ!
03-11-2011, 12:59 PM
(This post was last modified: 03-11-2011, 01:03 PM by luconi.)
СА ЗВАНИЧНОГ ФОРУМА:
ВАЖНО: На снази је до даљњег забрана снимања и сликања на трибини где се налазе најватреније присталице Црвене звезде!
Threads: 1
У Параћину лудило,ЗВЕЗДА је дошла да преноћи пред утакмицу са Јагодином а сачекали су их 100тинак ДЕЛИЈА са песмом и бакљадом.Даље медији јављају да је сам центар закрчен а шта ће бити тек сутра

.Никад на нашим теренима није било да се лудује дан пред утакмицу,прошируј те стадионе ево стижу ДЕЛИЈЕ.
Threads: 0
Threads: 0
Одавно није оваква еуфорија била пред гостовање 8)
Људи броје сате пред полазак... цео Север ће се преселити у Јагодину!
Кореографија је спакована све је спремно , ко може нека спава.
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ
Пс. Не претерујте вечерас са пићем градске кафане нас тамо чекају, пиће више него приступачно 8)