Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ОЛИМПИЈАКОС-ЗВЕЗДА, пријатељска на Караискакису 24.03.2011
http://crvenazvezdafk.com/zvezda-gost-ol...ontent.htm

Дефинитивно потврђен датум одигравања пријатељске утакмице са братским клубом. Радни дан, зајебана ситуација, али би било лепо да у што већем броју одемо тамо. Мислите о томе!
Reply
(03-03-2011, 10:57 AM)luconi link Wrote:http://crvenazvezdafk.com/zvezda-gost-ol...ontent.htm

Дефинитивно потврђен датум одигравања пријатељске утакмице са братским клубом. Радни дан, зајебана ситуација, али би било лепо да у што већем броју одемо тамо. Мислите о томе!
Као да се игра у нашој држави и да је цена око 1000дин,о чему причамо,народ је гладан,не запослен,не примају плате на време.Ко може да оде отишао је а 99% НЕМА ОД ЧЕГА.Утакмица је пријатељска и то са ношом браћом ал тежак је тренутак за ово пријатељско гостовање.Може пљување по мени и мом коментару ал то је реалност.
Reply
Свако може да се узајми за 100е негде, не игра се са браћом сваки дан. По мени је ова утакмица важнија од многих гостовања типа Праг, Братислава. Видим на званичном форуму да изгледа неће бити тако масовно организовано, што је по мени зачуђујуће, јер је маса заинтересованих..
Reply
(03-03-2011, 01:19 PM)MACAK link Wrote:[quote author=luconi link=topic=3953.msg89100#msg89100 date=1299149876]

Као да се игра у нашој држави и да је цена око 1000дин,о чему причамо,народ је гладан,не запослен,не примају плате на време.Ко може да оде отишао је а 99% НЕМА ОД ЧЕГА.Утакмица је пријатељска и то са ношом браћом ал тежак је тренутак за ово пријатељско гостовање.Може пљување по мени и мом коментару ал то је реалност.
[/quote]

Па не игра се у Владивостоку... Big Grin  Реално јесте тешко свима за кинту, али уз пуно воље може да се оде и са мало пара, седнеш на воз, организујеш ауто са ортацима, није скупа путарина као кад идеш за братиславу. Tако да са 100еврића како рече човек у посту изнад, може да се изгура, још ако познајеш неког од браће, сигурно ће ти помоћи око улаза или преноћишта јер знају и они каква су примања код нас итд...
Reply
(03-03-2011, 01:19 PM)MACAK link Wrote:[quote author=luconi link=topic=3953.msg89100#msg89100 date=1299149876]

[/quote]
Ма није ваљда.. Цела твоја прича би имала смисла да се људи не понашају тотално супротвно у односу на ситуацију у друштву.. Има се за разне ствари, кукамо за утакмицу са браћом, а када се иста и оствари онда се траже оправдања за неодлазак.. Да је европска утакмица у питању, тукли би се ко ће први.. Уосталом, само једно европско гостовање смо имали ове године, ево прилике за одлично друго.. Шта би тек било да играмо са Спартаком у Москви..

Ко нема новца, има 16 дана да покуша да дође до истог.. Не очекујте да падне са неба.. Срећа је да снега још увек има и да ће падати, па је то прилика да се на најлакши могући начин дође до новца уз мало више труда.. Ајде да видимо колико смо способни..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Био сам онај дан кад је на летку писало да је пријављивање, међутим ништа нису још знали  ???
Нисам из Бг тако да ми се не долази опет да не урадим ништа, ај ако неко има инфо нек пошаље на пп.
Reply
[још ако познајеш неког од браће, сигурно ће ти помоћи око улаза или преноћишта јер знају и они каква су примања код нас итд...
[/quote]
Немој да се неко ослања на Грке да ће да га издржавају по Атини!
Reply
[Image: Zvezda3.jpg]

[Image: Zvezda1.jpg]

[Image: Zvezda7.jpg]

[Image: Zvezda6.jpg]

[Image: Zvezda5.jpg]

[Image: Zvezda4.jpg]
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
Reply