Фино је данас било у Нишу, права навијачка атмосвера, 2 велика клуба и 2 навијачке групе. Утакмица је требала да почне у 13 часове, међутим нашим играчима се покварио бус и утакмица је каснила скоро 2 сата(као да је у питању 5 лига Србије)
Оно што ми никако није било јасно, пошто је утакмица хуманитарног карактера, како је могуће да за навијаче Радничког(Мераклије) карта кошта 200 динара а за нас 400?? Колико толико се то могло оправдати тиме што је трибина мераклија иза гола а ми смо по плану требали да будемо на западној трибини, подсећања ради навијачи Звезде су увек смештени у боксу који се налази на граници севера и запада. Ипак нас су једино пустили у боксу, за који нису штампане карте а који би требао такође да кошта 200 динара пошто се зна да ту иду најватренији навијачи. Не пишем ово зато што ми је криво што сам дао 200 динара више, сигурно бих и био срећан због ове "подвале" да паре иду где треба, међутим имам сазнања да ће добар део тог новца отићи у нечији џеп.
Што се нашег издања тиче могу да кажем да је утакмица солидно одрађена, на трибини је ипак било пуно симпатизера који долазе да гледају Звезду само када долази у Ниш, а пошто је спорт у Нишу тотално пропао, то му дође једном у неколико година.
Углавном трибину су сачињавали делије из Ниша, Алексинаца, Лесковаца, Петровград(свака част момцима који су дошли) такође су били присутни Делије из околних градова Књажевац, Соко бања, Зајечар, Врање, Бор, Неготин...
Са наше стране попаљено је неколико бакљи и димова, што се тиче песама био је стандардан репертоар уз понеку "стару" песму, певано је о Урошу као и о Косову и Метохији(баш је Чаиром одзвањало "Звезда, Србија, Косово, Метохија")
Тмуран дан, људи чекају 2 сата да би утакмица почела, и онај анти фудбал који смо гледали није утицао на позитивну енергију која је била приметна са наше стране, на крају смо у 90 и неком минуту, некако сви заједно успели да постигнемо тај једино гол на утакмици, уз ерупцију одушевљења као да смо постигли гол за освајање неког елитног такмичења.
Биће надам се још слика за сада сам нашао ове 2 слике које су сликане 1 сат пре почетка утакмице(на крају смо испунили бокс)