Threads: 164
08-10-2010, 11:13 AM
(This post was last modified: 08-10-2010, 11:20 AM by KizaLion.)
Како би било добро да одиграмо две пријатељске са Олимпијакосом, једну тамо у Атини а другу у Београду. И једни и други смо нажалост рано испали из Европе, а имамо слободних термина за пријатељске утакмице. Такође и Спартак би могао да се умеша, пошто се ове године нису квалификовали за Европу.
Прича је идеална и здрава, била би фешта..., визе су укинуте, свако може да оде у Пиреј.
Било би лепо, јер немамо евро текми до лета.. Бар бисмо напунили оба стадиона и значајније помогли финансијски клубу око мобилизације.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Било би сјајно...мини турнир или Грци и ми сами како год.
Не знам баш за Русе...мислим да они немају скоро никакве пријатељске односе,везе са Грцима,више их ми везујемо око себе(исправите ме ако грешим).
Цена пута је око 30-40е тако да би добро посећено и онако за памћење...
All Conductors Are Bastards
Ја сам некако размишљао да би можда најбоље рјешење било да се игра турнир типа оних тријагонала-свако са сваким по једно полувријеме, па једне године у Београду, друге у Пиреју, треће у Москви и тако редом. Мада стоји и ово да се у терминима европских такмичења играју утакмице-по једна у гостима и код куће.
Само нисам сигуран колико је то све до нас. Ипак се управе питају и на њима је све. Знам да је било неких прича са Спартаком, али до данас још нисмо одиграли пријатељску са њима.
Сјајна идеја ем што би добили лепу посету на стадиону и што би била добра зезанција!
Горгонзола мислим да је Фратрија била пре пар година у посети у Пиреју... Проверићу још то!
Threads: 15
Имајте у виду да је Газпром спонзор Зенита, тако да сумњам да ће то са Спартаком проћи.
Threads: 18
када смо играли пријатељску са олимпијакосом 2007. године где је приход од утакмице ишао за жртве великих пожара у грчкој, било је људи из србије на прсте две руке да се преброје.. пустите ме тих прича за визе.. сви смо ми велики навијачи када се нешто предлаже или коментарише, а кад треба то да се оствари, онда обично такви курцем не мрдну..
као друго, немој да се ложите да би били пуни стадиони, биле би пуне евентуално навијачке трибине, остале тешко, нису симпатизери звезде везани за олимпијакос и обрнуто као што смо ми..
а као треће, интересантно како је предлог пао 2 дана након паокове утакмице.. прилика да се оде на пријатељску у атину је била, многи је нису остварили из ових и оних разлога, сад остаје да сачекамо да се тако нешто поново деси..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 1
Јако добра идеја коју треба реализовати свакако ... Али по причи предсједника Лукића они имају у плану да одиграју пријатељске утакмице са Фк Борац (Бања Лука) и Фк Славија (Источно Сарајево) ..
Threads: 2
08-10-2010, 11:00 PM
(This post was last modified: 08-11-2010, 12:08 AM by delije borca.)
@ Никола Д/С Брате тешко сам се зајеб'о. Мисли су ми биле негде другде. Мислио сам да прича за Олимпијакос. Објаснићу ти све на пп. Само не знам шта сам био погрешио у вези граматике и апострофа. кад' дођеш јави се на пп!
и кад' је радост и када је бол...
И почетком 2000-их на гостовањима је било шака људи, па далеко од тога да сад треба пљувати по мобилисанима. Види се како је сад на Мари и колико је било у Братислави. То иде постепено. И Север испунимо на текмама, па кад су били концерти на Стадиону и Руском ништа. Шта за то да се каже? Ово се може одразити као и мобилизација и на симпатизере. Свакако не може бити лоше.
Визе и остале зајебанције су врло битне. Нису сви Цигани 25-30 година и са парама да одвоје за тако нешто. Ово за пријатељску(е) се нажалост отворило јер смо и ми и они испали. Да су они прошли не верујем да би се уопште то и разматрало са стране Оли управе. То што је предлог после талибанске текме је сасвим случајно и тако не треба говорити, јер нисмо МИ комлексаши. Задњи пут је Оли био пре 15-ак година овде, а талибани се сад само са њима труде да нешто направе и то инстант, јер нас увек копирају и у томе скрену у канал као и обично. Нама је ово ретко, није ни традиција и кад ћемо пробати да искористимо, ако не сад кад и ми они играмо само лигу.
По мени јако здраво.
"НЕ БОЈИМ СЕ ОД ВРАЖЈЕГА КОТА,
НЕКА ГА ЈЕ КА НА ГОРИ ЛИСТА,
НО СЕ БОЈИМ ОД ЗЛА ДОМАЋЕГА" - ЊЕГОШ
Threads: 3
(08-10-2010, 11:00 PM)delije borca link Wrote: @ Никола Д/С Брате тешко сам се зајеб'о. Мисли су ми биле негде другде. Мислио сам да прича за Олимпијакос. Објаснићу ти све на пп. Само не знам шта сам био погрешио у вези граматике и апострофа. кад' дођеш јави се на пп!
Ма у реду је брате, видим да и други користе те апострофе, како зашто, не знам ...
... а није ни битно, да не гушим форум даље, администратор/модератор ће ми обрисати и овај упис! : (