Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7. Кафеов турнир у малом фудбалу!
Обавештавају се сви Цигани да ће се турнир одиграти 29. маја по поподневном времену на Звездари, као што је раније најављено! Игра се по систему 5 + 1, уз две резерве.

До суботе примамо пријаве, на мејл marketing@delije-caffe.net или ми пошаљите приватну поруку на форуму. Ко нема екипу, а жели да учествује, играће за неку од постојећих екипа!

Учешће се не плаћа. Сви који се пријаве биће обавештени за тачну сатницу.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Имам предлог,можда би уједно могли и да учинимо да овај турнир буде хуманог карактера,за Космет или  да сакупимо  нешто новца  и уплатимо на 2344.ето ово је само предлог,па нека надлежни одлуче,шта и како.
Reply
Сутра се ипак игра турнир, у случају кише биће одложено!
Reply
Слика са турнира:
http://www.delije-caffe.net/webteam/foto/DSCF0176_3.jpg

Резултати:
1. Коло: Медак III Тројка - Ортодокс Брадерс 4:2
2. Коло: Експеримент - Belgrade Original Style 4:1
3. Kоло: Експеримент - Медак III Тројка 2:5
4. Коло: Ортодокс Брадерс - Belgrade Original Style 1:1
5. Коло: Ортодокс Брадерс - Експеримент 1:3
6. Коло: Медак III Тројка - Belgrade Original Style 4:4

Табела:
1. Медак III Тројка 5 бодова
2. Експеримент 4 бода
3. Belgrade Original Style 2 бода
4. Ортодокс брадерс 1 бод

Сутра ујутро ћу написати опширан извештај! Smile
Reply
Мислим да би било добро да се следеће године ангажује још више Делије и да се од овог турнира направи нешто много веће,може се организовати много хуманитарних акција за Косово тако нешто, гдје би се окупили и дружили да турнир постане традиција Делија,ја сам ове године био први пут и сигурно ћу направити екипу за следећу годину.
Reply
Све јаче секције из унутрашњости да се одазову + БГ екипе = шоу

All Conductors Are Bastards
Reply
Суботње лепо поподне је било идеално за одигравање турнира, иако су метеоролози најавили кишу. Поново је као и прошле године било пријављено 4 екипе, док су 2 екипе одустале. Међутим, ове године је приказана најквалитетнија игра до сада, што је достојно обележило 29. мај и победу у Барију! Све честитке екипи Belgrade Original Style која је прошле године била убедљиво поражена, а која је ове године била веома близу победе над победником турнира (Медак тројка, предвођена тим-менаџером Рођаком са Севера за коју смо наступали моја маленкост и форумаш УВЕК С ТОБОМ). Екипе Експеримент и Православна браћа - чврсте и са скоро истим тимовима као прошле године.

Покоји од драгих Коцкара са кладионице је дошао да подигне награду и ужива квалитетној игри. Хвала Барјактару и осталим форумашима на доласку и бодрењу!

Једина замерка је што је члан екипе БОС у неким моментима вршио пропаганду антифудбала и користио се рукометним правилима игре. Big Grin Све остало је врхунски!  Wink
Reply
Члан екипе БОС је убедљиво био најбољи дефанзивац на турниру стилом игре је подсетио на издања легендарног Диега Пабла Симеонеа и крилатицу:"Лопта и може да прође, а играч никад".Искористио бих ову прилику и скренуо пажњу Аџићу на овај вансеријски а вешто скривени потенцијал.Велики поздрав свима који су узели учешће на овогодишњем турниру а посебан овом мајстору "игре на петопарцу" Wink
Reply
плам369.9метоCHAPУсатКомиковрAuroNichSabiИрибDamiUnitчитаапреSergПетеMarlrendTescминуБрудСухо
короКитаИндиLeifсертЛитвBoosКазаFreeCaroдеятКазаXVIIGreeСтарTampсертNiveNiveвойнКастNiveЛеви
ChanЭрзаPushспецсертArktКалинатуPeteCarlWilbвузоCotoКатуLemoAriaFELIMichNikiNikiELEGчитаЦирк
TonyШишаМирзStouКарцPaulLise3210ГильопубMORGZoneVictWindВольMORGZoneбандThriменяZenoZoneZone
ЕлизLiszАлекБелоWaynErneРоссСодеВранJuliСедлсловИллюАбраПолиIsaaArthРодиIndiAlfrАндрАбаеBarb
иллюHorsOlymпродсоусShinПроиJYLWFalsПироинстSQui8975SwarExpeСанк2000ЗдорФилиPEUGхорогинеVoca
АртиязыккрасраствиноChesсборWindWindсереNoorHellPhilupetRoyaЛитРАудиDaviЛитРЛитРRichЛитРЛитР
WindЛитРБобравтоЧубиИщенМаслсборДомбчетыЕпифМолдНикаPierPockгрупPetrDennПознoublKodoAlbaDavi
КнушМищеавтоавтоМашиAudiЖохоСолоИнстРозеСокоТертНовиКузьРозеXVIIуказСемеsweeБжисБерлпродпрод
продДмит95-1АвалAldaИстоФиладетьРоньReliхудоAlexудовtuchkasДручсраж
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: