Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ТРЕНИНГ!!!
Свака утакмица до краја за нас је као финале ЛШ, свака подршка овом тиму је драгоцена. Нажалост на утакмице које играмо кући не можемо да одемо, али да одемо на тренинг то нам нико не може забранити! Петак 19 часова, Маракана, СВИ НА ТРЕНИНГ!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
СВИ НА ТРЕНИНГ !!!

Reply
Идемо Делије, сви на тренинг.

Сумљају неки да бодримо погрешан тим, и мрзе нас зато што увек смо с њим.
Reply
Можда са малим закашњењем најављено,али нека се покуша што више људи исцимати и да се то рашири та прича.Прошли пут нас је било око 2500 ајде да овај пут премашимо ту цифру,сад се ломи !
Jeдна је Србија!
Reply
јако мали број људи данас. да ли због 1. маја или чега већ не знам... Нова песма хит  Wink
Reply
Верујем да доста није ни знало за тренинг,мада за правог ултраса то није оправдање.
Нема кукања,него на посао,опсада лавора.
Reply
Тренинг пред одлучујуће текме а мали број људи,ипак Београд има милион и нешто.Песма је пропратила цео тренинг уз одличне бубњаре а хит је била  Сваке ноћи сањам ја,да је већи јна,па да можемо сви да станемо,направи им толе бре мало веће трибине 20 000 сиже ДЕЛИЈА
Reply
Jeсте било мање људи од очекиваног и нема оравдања за оне који нису дошли, али циљ је остварен... Дата је подршка играчима пред одлучујуће дуеле у борби за трофеје и наравно пред сутрашњу утакмицу на празној Маракани...

Песма која већ неко време кружи на званичном, а и на овом форуму је и дефинитивно доживела своју промоцију на трибини... Не сумњам да ће бити хит на дербију, само да га напунимо како смо и замислили... Пар пута смо "поздравили" и противника у финалу купа, комшије али највише су се певале наше песме... На почетку је дата и подршка Урошу Мишићу и новој борби за правду...

У среду и следећи викенд нас чекају две утакмице које ће нам показати да ли је све што смо урадили и ми како трибина и клуб било стварно и успешно... Сви на јна х 2!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...0/trening2

www.delije-caffe.net/audio/nova_pesma_trening.wma
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Треба ми мала помоћ,
не могу да нађем видео снимак са са тренинга! :-\
[Image: 28delijelinijaz.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)