Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бањица 07.03
Како сада ствари стоје 06.03 гостујемо на Бањици. Прошли пут је било крцато, неки су остали испред стадиона. Потрудимо се да нас оде никад више на Бањицу, мора да пунимо и остале стадионе по Србији, Звезди треба подршка.

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Стадион Рада 500 метара далеко од Маракане! Не постоји разлог да се не појавимо у огромном броју на Бањици!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Колико карата ће бити пуштено?
Reply
Данас је понедељак... Не журите са питањима... Још се нису сабрали утисци са Јагодине... Тема је постављена како би се мобилизовало што више људи за ово "комшијско" гостовање... И како би сви знали датум одржавања ове утакмице! Све остале информације ће бити пласиране на време!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
На званичном сајту ФК стоји да се утакмица игра у недељу 07.03. у 14 часова.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Данас је среда, јел постоји информација око карата, колико, када, где?
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
За сада још ништа. За претходно гостовање нису требале карте, улазили смо док нисмо попунили (чини ми се)  два сектора.
Reply
хоће ли се ићи организовано у шумице на куп у женској одбојци? полуфинале је у суботу 20:00 против спартака,а финале у недељу у 16:00!
Белый - цвет города с давних времён,
а красный - цвет крови его славных защитников.
Reply
(03-04-2010, 09:04 PM)петар книн link Wrote: хоће ли се ићи организовано у шумице на куп у женској одбојци? полуфинале је у суботу 20:00 против спартака,а финале у недељу у 16:00!

Ја мислим да би то било превише, треба помоћи девојкама, али у важнијим утакмицама као што су оне у ЦЕВ купу или у борби за титулу.
Reply
Идемо Делије сви на бањицу, да помогнемо клубу да дође до веома важне победе у овом тренутку. Са собом можемо да понесемо добро расположење и позитивну енергију, и у том случају сама  атмосфера и подршка играчима не може бити лоша  Wink
НАПРЕД ЗВЕЗДО САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО  !!!!!!!!!!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)