Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Napredak - Zvezda
Upravo se zavrsila tekma rezultatom 2:1 za Napredak... Na kraju mi je drago sto sam imao obaveze i nisam otisao... Napomena da smo sa igracem manje igrali celu tekmu i da su vodili sa 1:0. Iako je start los, ja verujem u ovaj tim. Vi koji ste bili, kada stignete pisite o utiscima sa tekme, kako rezultatskim tako i navijackim...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Nisam bio, videh samo golove na dnevniku. Da se ovako nesto vec nije dogadjalo ranije pa da kazemo bice bolje ali ovako: KATASTROFA. neko pre pohvali disljenkovica u odnosu na randjelovica, sad se vidi da su sve to ista g....
Nisam sujeveran ali otkad nosimo adidas dresove uzeli smo samo jedan pehar druga tita u kupu.
grobari vode 6-0
Reply
Nije mi drago al' izgleda da treba da zaboravim na FK...mislim ovo je previ
Reply
bez uvrede ljudi ali cini se da vas je napredak malo unaprjedio
Reply
Boli me ku*ac vise za sve, za mene je Dzaja najveci izdajik i pi*ketina koja je ikad krocila na Marakanu :prst

Smrad nema obraza na podnese ostavku a doveo je bivseg svetskog sampiona do dna dna.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
Dzajic je najobicnija komunjarska lopuza i treba ga smeniti kao i Milosevica.Vodje ucinite
nesto ako volite svoj klub!!!
Reply
Polako ljudi dajte momcima bar jos jednu sansu da se pokazu.

Ima jos 87 bodova da se delu...
Reply
??...???? ?????? ?? ??????, ????? ?? ??? ???? ????? ?????????, ??? ?????? ?????? ? ?????!?! ?????? ????? ??? ? ??? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ??????????? ??? ?????? ???????? ?????? ? ??????? ?? ???????....??? ?? ????? ????? ? ?????? ??? ?????? ?? ???? ?? ??????? ? ???? ????? ?? ??? ??????? ?? ?????? ?? ?? ??? ???? ????....????, ????? ?? ???? ?? ???????? ?? ????? ??????....

?0?????!!!
Reply
?????, ?????, ???? ??? ?? ??? ??????! :bes
????? ????? ?? ???? ???????, ??? ???????? ??? ???? ?? ?????...
???? ?? ?? ???? "??????? ????????? ???? ?? ???? ??????? ?? ????????"?!?!?! :bes

????? ???? ?? ???????? ? ?????? ??? ??? ???? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ?????????, ????!
?? ??????? ?? ???? ????? ? ???? ???????... :boks

??? ??? ???????? "?????", ????? ???????? "???"! ??? ???!
??????, ??? ?? ???? ???????? ? ??????, ?? ????? ??????? ?? ?? ?????? ?? ??????, ? ??? ?? ???? ???? ?? ????? ??? ??????, ??, ???, ??????? ?? ??????...
? ??? ?????? ??????, ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ?????? ?? ????!

????? "?????????? ??????"?!?!?!!? :bes
?? ????? ???? ?? ???? ??? (??????) ???? ???? ?? ???? ?????? ?? ????? ?????? ?? ????????, ????!
?? ?????, ????????? ?? ???? ??? ???????????????!
??????? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ?????? ???????? ?????? ????? ???????? ????????? ????, ???? ???? ???? ?? ???????? ? ????? ??? ???????, ? ??? ?? ???? ???? ?? ??????? ?????? ???? ????????.
??? ?? ???? "?????????? ??????",?????!?!?!?!?! :bes :bes

??????? ????? ?? ?? ????? "???" Sad , ??? ????? ?????? ?? ?????? ? ?? ?? ??????? ? ???? ??????. ?????? ?? ??????, ?????????? ???!

"????????", ?? ??? ?????? ?????? ? ?????? ?? ???????????, ? ????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ????, ? ?? ?? ??????????? ????? ?? ???????? ??????? ????? ???? ????? ??? ? ????????? ??????? ??????...
?? ????? ??????? ??????? ??? ??? ? ?????? ??????? ??????? ????? ????????, ???? ???????? ???????, ? ?? ?? ?? ??? ?????? ???????? ?? ???????????? ????? ?? ?? ?????????? ?????? ???? ??? ???? ?? ???? ??????????... ???? ?? ??? ???? ????... ????? ?? ?? ????????? ?????? ??????? ????????!

??????? ?? ??? ?? ???? ????, ???? ??? ???? ?????? ?????? ??? ?? ??????? ????? ?? ????? ??????????? ??????? ??????? ? ??? ?? ???????? ????? ?? ???? ????? ????!

?????? ?? ?????, ?????? ?? ???????!

????????!
???? ?. ;pljuga
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Na
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: