Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чукарички-Звезда!
Администрација : Субота 1 сат-Баново Брдо!!! Цена карте је 400 динара и оне ће моћи да се купе на нашем стадиону у петак. Преостали део карата који се не буде продао код нас, продаваће се у суботу на њиховом стадиону. Ко год планира да дође сигурније је да купи карте у петак. Гостовање је у БГ, зато би требали да нас буде много, идемо Делије!!!
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Фантастична најава ! Сви на брдо ! Звезда игра тотално другачије...
Reply
идемо Делије инвазија на брдо....
Reply
Добро знај да увек ту сам ја!

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Да, заиста, постоји много разлога да се дође на брдо. Као прво, ово је последња првенствена утакмица пред  дерби са партизаном, треба направити праву увертиру пред тај можда и преломни сусрет за Звезду у овој сезони. Са спортског аспекта,дакле, треба максимално помоћи нашим играчима доле на терену да забележе веома битну победу у овом тренутку. Са навијачког аспекта, чини ми се, да ми у последњих неколико година нисмо у неком импозантном броју били на брдо, чак шта више. Време је да се то исправи
Reply
Звезда игра тотално другачије од других Big Grin
Добра бројност,навијање током већег дела меча врло добро,на моменте прави транс оно чему тежимо,ал полако идемо добрим путем! Следи нам дерби,нека посебна позивница не треба.
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Маркери и тренутак кад смо били у делиријуму уз "публика је твоја..." су утисци дана.Мислим да је куп у среду пре дербија,ако грешим нека ме неко исправи.
Reply
Бројност одлична!

Овако је било прошлог пута

http://www.delije.net/galerija/08_09/080..._cz_10.jpg

међутим данас трибина крцата, чак су људи стајали на оним брежуљцима на врху.Друго полувреме доста боље од првог, најјаче је било Уз публика је твоја и тотални  хит Звезда игра тотално другачије од других...Пред крај увертира за дерби и поздрав играчима.

Како Исах скандира Шампиони... ;D
Reply
(11-21-2009, 03:59 PM)zvezdinsin link Wrote: /ислим да је куп у среду пре дербија,ако грешим нека ме неко исправи.
У праву си.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)