Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Хајдук Кула!!!
БРАЋО ДЕЛИЈЕ-БРАЋО ЗВЕЗДАШИ!!!

Мислим да се морамо сви са трибине потрудити да анимирамо што више људи да нас на овој утакмици буде више него обично.И када смо прошле и препрошле сезоне били много далеко од титуле било нас је много тако да нас сада у сваком случају мора бити много више него тада јер смо први на табели а и у клубу се много боље ради што је очигледно.Да не спомињем сада још много других разлога зашто би морали да се појавимо и појављујемо у наредним утакмицама у далеко већем броју,једноставно КО ГОД ОСЕЋА ДА МУ ЈАКО ЛУПА СРЦЕ ЗВЕЗДАШКО У ГРУДИМА нека се појави на зборном месту МАРАКАНА у суботу на још једној утакмици ЗВЕЗДЕ где ћемо направити предиван амбијент без било акве сумње.Сећам се док сам био клинац са другарима до Славије дођемо градским,ту излазимо обавезно и полако ка стадиону пешака.Готово увек негде већ близу команде почињу жмарци по читавом телу да раде од усхићења што поново игра наша Звезда,што се утапамо у колоне навијача Звезде који избијају са свих страна града и иду ка нашој Маракани и поред тога што није у питању нека велика утакмица,због велике радости што ће бити велики број Звездаша на стадиону.Пишем ово зато што се од свих наших Звездаша из Београда а поготову оних крајева града који су релативно близу стадиона,очекује да долазе у далеко већем броју.Примера ради некада је на те мале утакмице само из правца Вождовца долазило толико Звездаша да је сваки градски превоз који је стајао у близини стадиона био препун ЗБЕЗДИНИХ НАВИЈАЧА а да би по њиховом изласку возила према граду ишла готово празна.Навео сам као пример Бождовац док је и са осталих страна куљала маса,па нека се полако прича понавља АЈМО БРАЋО ЗВЕЗДАШИ,АЈМО БЕОГРАДЕЕЕ!!!Поред Београда од унутрашњости се очеује да и она мобилише и доведе што већи број Делија-Звездаша.Нека крене велики број басева,комбија,кола ка Београду,нека ради већи стоп у суботу НЕКА ГРМИ МАРАКАНА ДО НОВЕ ЗВЕЗДИНЕ ПОБЕДЕ!!!
Reply
[Image: czvezdadinamozagreb1964.th.png]

Ц.Звезда-Динамо Загреб 1964

[Image: czvezdakarlcajsjena1971.th.png]

Ц.Звезда-Карлс Цајс Јена

[Image: czvezdapanatinaikos1971.th.png]

Ц.Звезда-Панатинаикос

[Image: czvezdavardar1976.th.png]

Ц.Звезда-Вардар 1976

Ето мало да предочим из документације неке наше сјајне тренутке из далеке прошлости када се ни ја нисам родио или сам био клинац.Хоћу да вам предочим и покажем кроз ове слике колико је фанатичних ЗВЕЗДАША кроз многе године од оснивања градило име нашег СЕВЕРА и ЗВЕЗДАШКОГ ДУХА те са великим поносом и усхићењем морамо свом снагом сви заједно у великом броју наставити даље до највећих висина.БУДИТЕ ПОНОСНИ НА ТУ ЧИЊЕНИЦУ ДА НАВИЈАТЕ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ И ДА СТЕ ДЕО ВЕЛИЧАНСТВЕНЕ ИСТОРИЈЕ КОЈУ СУ ПИСАЛИ И ПИСАЋЕ ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШИ СА СВИХ ПРОСТОРА СРПСКИХ ЗЕМАЉА.СВИ НА МАРАКАНУ У СУБОТУУУ!!!

Reply
Лепо је Ћира све рекао, време је да се Звездаши опет окрену Звезди,  и да почну опет да долазе на утакмице, време је да као некада, на сваком Звездином мечу иду колоне навијача према Маракани, јер није битно против кога Звезда игра, битно је да Звезда игра. Сви на Маракану !!!!!
Reply
[Image: 62341850.th.jpg]

Сви на Маракану!
Reply
(11-02-2009, 08:30 PM)фрактура link Wrote: Најава:
Па, не игра се утакмица 17 већ 7 новембра  :-\
Reply
аууу који је мени курац био :o

Ништа морам да га бришем, па да исправим некако, модерацијо бриши све ове уписе.

едит: ево га, ваљда сад нисам нешто зезно.

Reply
Делије ајмо у суботу да дођемо у што већем броју..
Reply
Нови Сад - Нови Београд
04:50       06:02
06:10       07:43
07:28       09:01
07:49       09:07
13:00       14:27
18:10       19:38
19:07       20:20
19:49       21:27
21:09       22:26
22:46            00:13

Нови Београд - Нови сад
03:28 04:49
03:46 05:29
07:39 08:54
08:36 10:07
10:16 11:31
13:36 15:10
16:46 18:29
20:46 22:18
21:29 22:45
23:06 00:38

Идеш до НБГ-а зато што се станица БГ реновира чини ми се, па од НБГ-а иди градским..
Контам да је ипак боље да назовеш железничку у петак и провериш све.
Reply
Добродошли на стадион ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Види овог несретника љуби га мајка у главу телећу...

http://www.alo.rs/sport/20955/DZOMBA_Luk...iz_fudbala

Стигла замена:

"џомба ПУШИ КАРУ ИСАХУ АВАЛУ"
Reply
Е једва чекам текму и надам се да ће нам сервирати што више оваквих вести јер ме само још више мотивишу. Сви на Маракану у суботу,немој да ова кошава неког спречи,јер ДОК СЕ ЗЕМЉА ОКО СУНЦА КРЕЋЕ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: