Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
promocija novih dresova
Novi Adidas dresovi, model "Red Star Belgrade jersey" satkan od klima-lajt materijala specijalno dizajniranog za Crvenu Zvezdu, bice "novo odelo" tima sa "Marakane" u sezoni 2003/2004. Replike nece postojati, u svim prodajnim mestima Adidasa kupovace se originali poput onih u kojima ce igraci nastupati na zvanicnim utakmicama, sto je bio dovoljan razlog da stotine zainteresovanih u redu cekaju na okupljanje "crveno-belih" koji su ovoga puta na pravi nacin igrali na poziciji - promotera.

Svecanoj promociji je prisustvovao kompletan igracki kadar naseg najtrofejnijeg fudbalskog kluba zajedno sa strucnim stabom, a desetine okupljenih navijaca u strogom centru naseg glavnog grada je iskoristilo svoju priliku za prikupljanje autograma ili fotografisanje sa mladim idolima koji nisu zeleli da im ostanu duzni ni jednog trena. Sve je podsecalo na dane sa pocetka 90-ih kada je i samo pojavljivanje igraca Zvezde na ulicama Beograda izazivalo veliku paznju, s tim sto su ovoga puta "crveno-beli" i skoro citav Trg Republike obojili u boje kluba za kog nastupaju.

Opsriniju pricu o promociji, pripremama koje su na izmaku, utiscima Bojana Djordjica o novom klubu, Branka Boskovica o nastavku karijere, Nikole Zigica o golgeterskom ucinku u Sloveniji, Slavoljuba Muslina i Nenada Stojanovica o zelji Splicana da upravo bivseg napadaca Leotara vide u Hajduku, kao i vidjenje nove sezone iz ugla reprezentativaca Nenada Kovacevica i kapitena Crvene Zvezde Nemanje Vidica mozete pronaci na nasoj strani za clanove.

kad bude neka slika nek' stavi k'o ima

pozdrav
Reply
izgleda ce opet da lepe krpe od imena, brojeva i reklama

[Image: view_image.php?image_id=251]
Reply
Sto je najinteresantnije,prugaste dresove cemo nositi samo na "Mari",a na gostovanjima plave i bele.Eto nekih novina,samo se nadam da nece opet biti onog gadnog lepljenja!
Reply
Quote: a na gostovanjima plave i bele

pa ki dinamo?!?!?!

BBBBUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAHHHH Big Grin
lavo more zna, da ga volin ja ...
Reply
Meni je bas ok Plavo Bela verzija Kappinog dresa. Imam ga, pa me cak jos uvek likovi pitaju koji je to tim Smile

Bas me zanima kako ce izgledati ti plavi dresovi. Ovi nisu losi.
Reply
[Image: boskovic-vidic-basta.jpg][/img]
Reply
Kako kenjaju po medijima o ovim dresovima, to je cudo jedno:
"zvezda u top klasi timova", "zvezda u drustvu reala, milana, ajaxa" i sl.
Bas me zanima od koga poticu takve gluposti, da l' od ovog slepca iz marketinga ili...?
Kazu jedino ce zvezda da ima ovakve dresove. Pa nece valjda real da uzme crveno bele prugaste sa zvezdinim grbom Smile.
Gledam dresove za novu sezonu tih gore pomenutih velikih klubova i vidim da su svi isti model, nismo valjda mi toliko dobri pa da imamo posebne. Bice da je suprotno.

[Image: prd_maxzoom_021772.jpg]

[Image: prd_maxzoom_913869-beckham.jpg]

[Image: prd_maxzoom_021875-50.jpg]

[Image: 66591.jpg]

mnogo sam se iznervirao.
Reply
Mene na ovim nasim nervira sto nema tri "strajpa" na ramenima. Kakvi su to adidas dresovi bez njih...?
Reply
Nemam vremena da citam i provaljujem sta je cocpcrimi pisao, t.j. da li si bio sarkastican, zato sto meni ubedljivo najbolje dresove ima Newcastle, pogresnih boja, ali do jaja dresovi. Znao sam da kaskamo dve godine za osatlim. Jednom nam je upalilo zato sto su oni Kappa dresovi bili fenomenalni. Lepsa je kombinacija sa vise belog u Adidasu.

1000 put ovi nasi nemaju blage veze sa marketingom, to vec boli koliko su glupi. Zvezda bi morala da uzima strasne pare na dresovima i majcama. Onaj shop na Mari je uzasan, a efikasnost je nula.

Adidas dresovi su bili u fazonu sredinom i krajem '90-ih (tehno). Onda su "in" bili kappa dresovi, a sad je definitivno najgotivnija Puma. Zvezda je igrala u Puma dresovima pre Barija, kao i u finalu (Puma VS Adidas-OM). Mislm da ne bi bilo tesko uzeti ih opet. Uski su ali ne previse kao Kappa i i maju onu gotivnu kragnu - asimetricnu. No sta znaju dzukci iz marketinga, da im nisu rekli 100 puta i sad bi nosili bele carape.
Reply
Brzi, ma kakav Dinamo...
Plava je srpska boja, a meni licno se svidaju plavi Zvezdini dresovi.
Jedan od prvih barjaka koji su bili obele
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)