Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сви у Крушевац!!!
Последње, 33. коло првенства... Напредак - Звезда, субота 17h!

Мобилизација је тек почела! Скупштина је иза нас, десило се шта се десило, ми као ДС1989 смо рекли шта смо имали и идемо даље. Време ће показати ко како ради... Битно је да никог не поколебају неки спољни утицаји и коментари неких који су све само не прави Звездаши. Нико не опструира ничији рад, то је сасвим сигурно и нама преостаје да ово последње коло одрадимо онако како само ми знамо. Да покажемо да смо јаки и да нас има много и у поразу. Да покажемо да волимо Звезду и да нам је она изнад свега...

Било је приче око постављања рефлектора, померања утакмица за вечерњи термин или недељу. До сада никаквих новости нигде тако да сви треба да планирамо суботу у 17 часова. Ако будех неких новина до краја дана или сутра, нека се постави овде, само без неких предпоставки и полу-тачних информација. Цена карте такође није позната, вероватно ће бити до 200 динара највише за нашу јужну трибину, а у продају се пуштају сутра или можда тек у суботу.

Оно што је битно је да су предходне 2 утакмице на овом стадиону биле сасвим добре што се тиче бројности пре свега. Кортео из центра града оба пута, лепе кореографије, солидно попуњене и остале 3 трибине, тако да не треба сумњати у прелепо поподне у Лазаревом граду. Да завршимо сезону на начин како само ми Делијемо умемо. Нек проради понос, онај здрави инат и нека се осети Звездашки дух...

Сви у један фронт - то је спас за Звезду!!! Сви у Крушевац!!!

пс. Ако неко планира возом... Директног за КШ нема, већ само до Сталаћа. Мислим да је у питању удаљеност од неких 10-ак километара и да се лако може наћи аутобус као превоз до Крушевца.
Reply
Нека се свако сети прошле године и наше последње утакмице у тој сезони, и оне огромне колоне наших аутомобила пред улазак у Кулу,управо ово треба да нам буде подстрек да у суботу окупирамо Лазарев град,и сезону завршимо у великом стилу.
Субота 17 часова
СВИ У КРУШЕВАЦ!
Reply
Ред вожње за бас:
http://www.bas.rs/basweb_lat/redvoznje_2...odredn=KRU
Ред вожње долазака

Доласци на линији: КРУШЕВАЦ АС - Београд, за дан: 30.05.2009 Суб

Долазак Полазак Полазна станица Виа Превозник

20:15 17:30 КРУШЕВАЦ АС ЋИЋЕВЦА ЈУГОПРЕВОЗ КШ
20:15 17:30 КРУШЕВАЦ АС ЋИЋЕВЦА ЕУРОКОМПАСС
21:45 19:00 КОПАОНИК КРУШЕВЦА И ЋИЋЕВЦА ЈУГОПРЕВОЗ КШ

Ред вожње долазака

Доласци на линији: КРУШЕВАЦ АС - Београд, за дан: 31.05.2009 Нед

Долазак Полазак Полазна станица Виа Превозник

03:45 01:15 ДРАГАШ АС ПРИЗРЕНА,ПРИШТИНЕ, ПОДУЈЕВА И КРУШЕВЦА НИШЕXП (ФЈОЛЛА)
08:00 05:30 ВРЊАЧКА БАЊА АС ТРСТЕНИКА АТП-МОРАВА
08:00 05:15 КРУШЕВАЦ АС ЋИЋЕВЦА ЈУГОПРЕВОЗ КШ
08:15 05:30 КРУШЕВАЦ АС ЋИЋЕВЦА ЕУРОКОМПАСС
Reply
Воз за Крушевац ће највероватније да продужи из Сталаћа до КШ, дакле ко иде возом немој да искаче одмах у Сталаћу пошто би требало да буде тако, као и назад!
Reply

Сви у Крушевац!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Данас у Крушевцу солидно издање, бројност мања од очекиване, навијање добро али само на моменте одлично. Похвала за барјаке и димњаду. На крају инцидент са керовима, који су опет они изазвали, а који је врло лако могао да се избегне.
И још један занимљив детаљ вредан је помена, код другог гола Напретка који је постигао "наш" клинац Перовић, дошао је до наше Трибине, скинуо дрес напретка испод кога је имао нашу мајицу и пољубио је грб. За такав гест је добио велики аплауз са Трибине, иако је у први мах свашта летело према њему јер су људи мислили да провоцира, али кад је скинуо дрес и показао мајицу...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Да,свака част за Славка Перовића,ја би још додао да у инциденту који за који стварно није било повода ухапшени су 2 наша момка.
Све у свему достојан завршетак сезоне,следеће морамо да будемо још бољи и бројнији.
Reply
Бирао сам између Крушевца и Кафеовог турнира...изабрао ово прво.Нећу рећи да сам се зајебао, ;D ал морало је данас ипак да буде боooље.
''Ма, пусти ме бре керино да прођем .'' Краљ. Big Grin

Добра зајебанција сутра. Wink
Reply
Није било лоше јуче у Крушевцу али очекивало се барем мало више људи него што је дошло. На источном дијелу наше трибине било је доста празних мјеста која су се требала попунити али шта је ту је, углавном било је добро.
Перовић је требао прије да скине онај дрес, онако су сви помислили да провоцира па су побацали свашта на њега.

Ево и мало снимака са утакмице
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
Слике из Крушевца!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...k_cz_3krug
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)