Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
офк - Ц.Звезда 02.05. 17 часова
Као што је у наслову речено, у суботу 02.05. у 17 часова Звезда игра на Карабурми! Карта је 300 динара. Имамо задатак да као никада до сада напунимо стадион на Карабурми, да се осећамо као код куће...

Знамо сви шта нам је чинити... Све информације су ту, до петка нема потребе посебно причати на ову тему, имамо тему Добро знај...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Без бацања камења као прошли пут.
Reply
Из мог угла,ипак за нијансу или две лошије издање,данас на Карабурми од онога на шта смо навикли. Бројност разочаравајућа,потврђује се то да људе не привлачи ни љубав према клубу,ни зезање на трибини,већ само резултати. Очигледно је да нисмо још довољно пробудили навијачку,ту звездашку свест код људи,али добро тек смо почели са акцијом,надам се да ће из кола у коло,па и следеће сезоне бројност бити поправљена.
Што рече неко,да је то срамота,и да је једино наш задатак,ничији други,да анимирамо људе да зовемо да будемо упорни!
Навијање у првом полувремену добро навијање,певане песме о Звезди,неке старије песме су се могле чути.
Почетком другог полувремена,велика шеталица(не знам шта је било на њој нацртано) и папири са натписом СВИ НА СТАДИОН,за које је речено да се не цепају већ да се полепе,свако у свом крају.(двострука корист)
Била је постављена и нека парола,на ограду,али не знам шта је писало на њој,па ко зна нек каже.
Све у свему,следи нам гостовање у Севојну,јесте радни дан и многи од нас ће бити спречени да оду,али било би лепо да се дође у великом броју да пружимо подршку играчима да узму куп!
И наравно,у суботу на Маракани,протви Хајдука,мора да нас дође 2х више него против Борца!
СВИ НА СТАДИОН!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Ево слике шеталице и целе кореографије

http://media.coveritlive.com/media/image...2Small.jpg

http://media.coveritlive.com/media/image...1Small.jpg
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
Reply
Навијање солидно и поред наше срамотно мале посете а поготово у каквој ситуацији се клуб тренутно налази.Доста више људи је било прошли пут.Можда су то они што су гађали камењем па их је сад био стид да дођу...Јебо их роштиљ и комунистички први мај.Парола: ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА
Reply
Свакако је данашњу утакмицу обележила мања бројност,дал због оног комунистичког празника ил због чега другог јебем га.што се навијања тиче,није било лоше,еври гол отпеван после мало дужег времена,песма "Због ње сам се родио" такође певана,по мени веома лепа песма за певање.Душмани постаје хит,а како је речено на утакмици против борца песма Ти играш на облацима славе полако нам је прирасла уз срце и увек донесе неку позитивну енергију за певање.Велика парола на огради "Звездаши-мобилизација",акција која је покренута и која ће бити дуга и тешка,и која морамо прознати није лак посао,таман смо помислили после борца да се постигло нешто,ал ето.Не смемо стати,акција се наставља.Е,да.После утакмице зајебанција у градском,мурија иза аутобуса,до јаја.
Следећа утакмица је 6. маја,на ђурђевдан,српска слава,али ето,припремајте путовање па се видимо !!!
СВИ НА СТАДИОН ! ! !
Reply
Администрација: Не пиши великим словима и не пиши ако немаш шта да кажеш!!!
[Image: acab1xt5.gif] [Image: delije1989x.gif] [Image: vqh84k.gif]
Reply
Нема сад кукања,свима који су данас били било је јасно10 минута пре почетка  да ће ово бити једна од најслабијих посета,иако је требало да буде супротно због тренутне ситуације.Управо и данашња кореографија је била у прилог томе.Сви морамо да радимо и да се потрудимо да буде боље,ево данас су свима остали картони па нек то буде први корак. Следећа утакмица куп против Севојна,и ако се буде играло на градском стадиону то је лепа прилика да нас тамо велики број.
Reply
Јесте опет било мање људи  него иначе али шта је ту је, није било лоше.Навијање прво полувреме по мени  катастрофа, благи ужас.Без мелодике свако за себе,навијање себи у браду, без емоција, гледа се фудбал, као да се на силу и морање  дошло на утакмицу, а не због љубави према вољеном клубу и то у најтежим тренутцима у историји.Друго полувреме много боље, кореографија, шеталица, бакље, димови.Све супер, прорадиле емоције,права ствар.Али не могу да верујем да игра Црвена Звезда, а пола трибине прича телефонима да сазна шта је урадио Новак Ђоковић, а остали који су већ сазнали причају  како је Новак Ђоковић победио. То ми никако не улази у главу. Кога брига уопште за Ђоковића, Чавића, Ану Ивановић и осталу индијанштину бар кад игра Црвена Звезда. Мене уопште не интересују нико од наведених, а понајмање кад сам дошао да бодрим свој клуб.Зато нам је Звезда ту где јесте кад се нација фокусирала на те тенисе, пливања и остале зајебанције. Седи брате по кладионицама, испијај кафе и паламуди о Ђоковићу цео дан нико ти не брани, али већ кад си и ако си дошао због Звезде, навијај за Звезду и крај сваке приче.Гледам данас момчићи 15,16,17 година ... ништа, мук и зајебанција ни глас да пусте ... а људи дупло старији од њих оставише здравље доле поред ограде.Ја кад сам био тих година, после Звездиних утакмица завршавао сам на инфузији од неизмоглости без обзира дал је Звезда играла са Ксамаксом, Хартсом, Лацијом, Спартаком из Суботице или Јавором. То ми никад неће бити јасно да су људи толико равнодушни још поготово у овој ситуацији у којој се клуб тренутно налази.То је неко моје мишљење данашње утакмице, није било лоше,  наравно увек може и мора боље и сигуран сам да ће бити боље. Резултат мрцварење по терену,али шта је ту је. Не могу да коментаришем јер нисам компетентан, и похвале за Коромана ко и је по мени једини ''кидао'' и видело се да има срце и да му је стало до Звезде бар у тренутку радовања код гола ако ништа друго.Много сам проширио тему и написао много не битних ствари,можда навучем и катастрофа негативне коментаре, али немојте замерити, емоције су чудо ... поготово СРПСКЕ 
Кокеза лопове !!!
Reply
Искрено да вам кажем дубоко ме је повредила данашња бројност, још сам под утиском... Не могу да верујем... Елем, многи су се данас питали зашто је оних преко пута било много. Направили су акцију по основним школама на Карабурми и делили бесплатне карте за југ. А у колико се не варам а Делија КЗШ то може да потврди на Карабурми има 6. основних школа па ви израчунајте. Такође су лепили плакате по Карабурми, додуше руку на срце то раде пред сваку текму... Делили су такође бесплатне мајце на којима је писало Карабурма за офк Београд. Е сад мало су и нама помогли, приликом акцијања. Знам да тежимо томе да бидемо оригинални, али пошто је тренутно ванредно стање мислим да нам свака помоћ, свака идеја добро дошла.
Што се нас тиче, јако лоше издање, једно од горих гостовања, срамота за Делије, а још већа срамота за Београђане!!! У среду је куп, Севојно, а потом текма против нама омиљеног Хајдука из Куле, нема разлога да нас буде мање него што нас је било против Борца. Сви на Маракану, сви на Север, заиста више нема никаквих изговора!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: