Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гостовање на Бањици
Недеља 14 часова сви на Бањицу!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Само да убацим,ако неко не зна 2 и по сата пре почетка испред ревије, значи у пола 12 сати. Ако грешим исправите ме...
(03-20-2009, 06:22 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote:Само да убацим,ако неко не зна 2 и по сата пре почетка испред ревије, значи у 12 сати. Ако грешим исправите ме...

Грешиш, и то врло често на овом форуму! А волиш да напишеш нешто више него 'леба да једеш! Ајмо сад математика, 14-2.5= ? ? ?
видех негде да неће се продавати карте у недељу већ ваљда само данас и сутра,тако да оно ко не зна.
(03-20-2009, 08:18 PM)Skrimo link Wrote:видех негде да неће се продавати карте у недељу већ ваљда само данас и сутра,тако да оно ко не зна.
Где, када и колико? Да би могли људи на време да се информишу.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
не знам брате,само сам чуо да смо добили само 400 карата и да карте неће моћи да се купе на дан утакмице.Дал ће моћи сутра да се купе на маракани или само на радовом стадиону и колико су то не знам и нема одакле ни да се сазна колико видим.
Једино је сигурно да неће бити у продаји карте у недељу,ово остало и мене занима па ко сазна нек јави обавезно.
Срамота!Ако је ово истина, а изгледа да јесте једина права одлука је не отићи уопште на утакмицу. Надам се да ће и врх трибине тако одлучити. У супротном то ће им постати пракса, па ће забранити уопште гостујуће навијаче...
Ај да ти одговорим док нам не обришу постове.Погрешан одговор,БАШ ТРЕБА ОТИЋИ И ПОКАЗАТИ СТОКИ ДА НАМ НИКО НЕ МОЖЕ НИШТА,АКО ТРЕБА СТАЈАЋЕМО ИЗА ГОЛА !!!
Реално у онај њихов бокс не стаје много више, уместо кукања не видим препреку поготово за београђане да се појаве у суботу, па и ако се не уђе Боже мој
нема крата у продаји то је сигурна информација а ми смо добили само 500 карата.ко зна како и где се узимају карте нек напише...
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!

Forum Jump:

Users browsing this thread: