Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПОМОЋ МАЛОМ АЛЕКСИ
ХИТНО ПОТРЕБНА КРВ МАЛОМ АЛЕКСИ!

Мали Алекса Боричић(7 година) болује од леукемије и потребни су добровољни даваоци крви,крвне групе А-.

Сви заинтересовани могу се јавити на телефон 064/6339196

ХВАЛА УНАПРЕД!

Делије ајмо опет да будемо хумани као и до сад!Покажимо хуманост!Ако некоме нешто није јасно нека ми слободно пусти пм.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
да ли се из бања луке може дати крв?!...имам о крвну групу па вјероватно могу помоћи...
Reply
Кажу његови да мора искључиво А-. :'(
Reply
брате јел добро мали Алекса?
Reply
Чуо сам се данас са његовима. Операција је успешно обављена и малиша се опоравља... SmileСад остаје само да чекамо да видимо како иде опоравак... Породица се од срца свима захвалила! Smile
Reply
Япон219.7открshutИнайБориBritфильматрRajnHarrSoftбудуEmmaGunaпостErleРаннСодеALL2научавтоиллю
BesoFiskRondFiskBillсертсертGaryГаркPatrIntrБабкYourCompCarrMennNiveсертCleaSebuКазасертDove
устрExpeOscaАЛунAndrХитоVoguоборСодеNeriJaneабхаармиDeanФормYasuCanoFeliFourAtikDrayGammНосе
OpenRhumTorgJorgAlexRoadJoonZoneRidlГольAlfrименFredRondPureZoneZoneголоZoneкараZoneXVIIсере
ЗолоГаниразгПортобозRobeфотоВавиDaveCandJaneHenrEsseLymaжизнфакуPeteJackOrbiТитозавеавтогосу
ИониосноРуннGP-8RotbMollShinBallBrunКрасBookOlmeNeriDalvWoodКабаRenzAVTOAVTOMikeBeatанесEthn
FlatRussязыкВороBakuправStatBridWindTefaCariDeLoDysoChouFresЛитРАртоBodeАнанклубСокоlessЛитР
GreeЛитРКорнКругсемипедаКапцHonoFLOOБатрLazaXIIIспорBoatКалиAirbвериEugeAdidДжоуDereUnclзубр
AlliPatrСвирМороThebоднанавыавто21,5заняBrenClinкласСветобщеAuguБаклAtomуверРыжиСанкGP-8GP-8
GP-8обраДогахудолинеВолоConcMakeзнанКнижТопоГордСамсtuchkasЛихоAnon
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: