03-13-2009, 10:11 AM
Сутра сви на Карабурму, утакмица почиње у 13:30, а карте су 400 динара...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
oфк-Ц.Звезда, субота 14.03.
|
03-13-2009, 10:11 AM
Сутра сви на Карабурму, утакмица почиње у 13:30, а карте су 400 динара...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-13-2009, 11:13 AM
Тема тек што је постављена, а неки су већ почели да је затрпавају непотребним постовима. До после утакмице тема је под кључем...изгледа да не може другачије!
03-14-2009, 04:03 PM
(03-13-2009, 10:11 AM)Red Star Forever link Wrote: Сутра сви на Карабурму, утакмица почиње у 13:30, а карте су 400 динара... Срамота је што је цена карте била 400 динара! Изгледа да једино када ми и сточари идемо на Карабурму ови дигну цене да би зарадили. Међутим по ко зна који пут смо показали да нас цена карте неће спречити да присуствујемо у великом броју... http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...009/ofk_cz
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
03-14-2009, 04:12 PM
На моје изненађење доста добро попуњена трибина и што се тиче визуелног дела трибина је одлично изгледала целу утакмицу.
Што се тиче навијања у другом полувремену доста слабо, уместо да помогнемо онима на терену на трбини сваки десети пева. То је за нас корак у назад и ни близу ономе што смо показивали у претходним издањима. Нема оправдања за тако нешто и треба да се тргнемо после оваквог издања. Сјајно отпевано Космету, пароле у центар. Следе нам Борац и Рад, не сме овакво навијање (друго полувреме) да нам се понови
03-14-2009, 04:16 PM
И опет онај гробарски фазон са каратама, нису пустили све карте за Север, па је доста људи ушло преко истока...неки су се и исекли на шиљке. Бројност на нивоу, изглед Трибине такође, али навијање испод нашег нивоа. Не знам зашто се јако мало времена посветило Урошу, за мене негативан утисак са данашње утакмице.
03-14-2009, 04:30 PM
Бројност је била солидна, али навијање страшно... Као што рече вођа: Овако навијају хомосексуалци... Кореографија је била одлична... Осим навијања лоше је било и што су неки индијанци бацали камење по терену а и по трибини (дечко поред мене је погођен у главу, ја у ногу..) Мора много боље од овога. Против Напредка је било 15 пута боље.
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
03-14-2009, 05:18 PM
Поред скупих карарата напунили смо нашу трибину.Навијање много боље у првом у односу на друго полувреме а зашто,па вероватно мисле ако имамо кореографију неморамо да певамо.Песма о Косову је звучала као никад до сада,заставице одличне,пароле још боље а песма сасвим просечна у неким деловима текме.По обичају савез преко судија није нам дозволио да победимо.НЕПОСУСТАЈТЕ СВЕ ДО ПОБЕДЕ.
03-14-2009, 05:29 PM
Страшно је тешко да се навија када се губи 2-0!У односу на резултат,навијање је било солидно,певало се млако!Ми можемо и морамо боље ! ! ! Бројност сасвим пристојна иако је цена као да се играло на Олд Трафорду!Ајмо Делије,сви на следећу текму,знамо шта нам је чинити,титула можда јесте изгубљена,али част и понос нису и не смеју бити ! ! !
03-14-2009, 05:34 PM
Написао сам на званичном сајту ФКЦЗ, написаћу и овде... а ви ме бришите, банујте, јебите, убијте... Претпостављам да је забрањено писати имена људи са трибине, поготово вођа, тако да ћу их звати "Централни" (овај што је био негде око центра трибине) и "Западни" (онај што је био близу западне трибине), а ви који сте били на Северу знаћете о коме се ради. Значи, оно је страшно! Господин Централни може да води навијање на западу или истоку. Дечко је пола утакмице гледао преко ограде шта се дешава на терену. Мегафон је употребио 10 пута за 90 минута. Ок, ја први признајем да се не бих снашао у улози вође и да не бих био у стању да анимирам целу трибини, али, брате, ја се зато и не бавим тим послом. Станем лепо десетак редова од шипке и дерем се к'о магарац 90 минута. Ја сам се свим силама трудио да чујем шта Западни прича, а онда сам уништавао грло. Сад долазимо до другог проблема... Некад смо причали како "у копу увек има индијанаца који долазе да би гледали фудбал, коментарисали, кукали, псовали...". Е, данас се дешавало нешто сасвим супротно. Данас је на трибини са индијанцима било неколико правих навијача, неколико нас који смо дошли да одеремо грла и дланове. Поред мене стоји дечко који се 10 минута нервирао што од барјака не може да види шта се дешава на терену. Иза мене стоје ликови који су причали о рибама првих 15 минута, а онда су почели да певају сваку трећу песму, и то до пола. Не дај Боже да користе дланове... Руке се држе строго прекрштене на грудима. Ја нисам "европски" навијач, не долазим само на "велике" утакмице... чак се у последње време дешава и да долазим само на "мање" утакмице, пошто очекујем да ће на њима навијање бити на нивоу. Међутим, данас сам на Карабурми изгубио жељу да се појавим на Северу до краја сезоне. На сву срећу, то расположење ме није дуго држало, али питање је како ћу се осећати кад у среду против Борца поново исти лик буде "водио" "навијање" и кад опет будем урлао к'о животиња у намери да покушам да људима око себе ставим до знања да су на Северу и да би било лепо да мало и они пусте глас...
Или да лепо одем на Запад и да гледам фудбал... иста је атмосфера, једино што људи током полувремена седе, а на паузи стоје... Данас су заставице биле једна од ретких позитивних ствари, пиротехника је могла да буде и боља, пароле сам видео тек кад сам дошао кући и погледао слике (скроз су коректне), али смо зато на плану певања тотално подбацили. А дегенерике који су бацали камење треба набити на шиљке на огради, да служе за пример другима. Сва срећа да онај камен није погодио голмана ОФК-а, таман би Звезда играла наредних 5 утакмица без публике. Катастрофа... P.S. Шта бре "тешко да се навија кад се губи 2:0"???????? Па, управо тад и треба да навијање буде такво да се руши стадион!!! Уосталом, ја сам изгледа био један од ретких који су дошли да би стварно навијали, тако да сам резултат видео тек кад сам дошао кући! Тад сам видео и да нам је поништен један гол, да нам је искључен играч, да је судија продужио 6 минута утакмицу... Појма ја нисам имао шта се дешава на терену током тих 90 минута. Јбг, брате, нисам се трудио да извирујем иза парола и барјака како бих видео да ли је помоћни судија махао корнер или гол-аут. То се много боље види са запада и истока. Север није за посматраче.
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
03-14-2009, 05:51 PM
Попи пиво и искулирај се мало
Ја не знам како си ти запазио сва та дешавања на трибини ако си "уништавао грло". Што се тиче овог последњег, ми смо сви на тој трибини због Црвене звезде. Нисмо роботи, него живи људи са емоцијама, нормално је да пиздиш кад губиш али то наравно није разлог да не певаш. Нико не може да ме убеди да је немогуће да навијаш и пратиш текму. Ако је поента твог поста да си супермен и да си једини навијао схватили смо, могао си одмах то да кажеш. Сви капирамо да је навијање било лошије, али уместо да се кука треба да се стисне и одради боље већ против Борца |
« Next Oldest | Next Newest »
|